Pazartesi başlıyacağım beslenme programı fikirleriniz bekliyorum

gursoy

Üye
6 haftadır spor yapıyorum boyum 1.83 kilo 74 yağ oranım %16 pazartesi çarşamba cuma ağırlık perşembe kardio yapıyorum fotoğraftaki + olan yerler spor önce ve sonrası protein tozudur kardio günü öncesinde kullanmıyorum hesaplamalar yanlışlık olabilir doğrusunu yazarsanız sevinirim bi sorunuz olursa sorabilirsiniz. image.jpg image.jpg[DOUBLEPOST=1400945306][/DOUBLEPOST]Birde amacım %10 yağ oranıyla 74 kg olabilmek yani yağ yakıp kas kütlesi arttırmak

Genede anlayamadım neyse aklıma bir şey takıldı, sporu sadece 6 haftadır mı yapıyorsunuz ? Eğer öyleyse bilinçsizce protein tozu kullanıyorsunuz.

Hayır spor salonuna yeni yazıldım evde 4 aydır civarı yapıyodum acemice ayrıca protein tozunuda yeni aldım

Daha protein tozu için çok çok erken, belki bana kızabilirsiniz ama biraz araştırırsanız hak vereceksiniz.

Doğrudur olabilir zaten ufak aldım denemek için[DOUBLEPOST=1400947627][/DOUBLEPOST]908 gr lık aldım bu beslenme programınıda toz bitene kadar uygulamayı düşünüyorum bittikten sonra değiştircem

Back
Yukarı