Pazu,Arka Kol,Ön Kol ve Bilek için bilinmeyen püf noktalar

Merhaba arkadaslar baktımki biceps , triceps , ön kol veya bilek alanında açılan konular hep aynı şey etrafında dönüyor ve herkes aynı antremanları ve aynı bilek hareketlerini baylaşıyor.Öncelikle şunu soylemek isterimki ben BB den çok Jeet Kune Do ile ugrasıyorum bilgisi olmayanlar arastırsınlar. Bu sporda kol ve bilek cok onemlidir yumruk atma , güçlendirme ,oturtma açısından ve ben bu konuda iyi oldugumu düşünüyorum ve sizlede bi takım şeyleri ve kendi yaptıgım antremanları paylaşmak istiyorum ..

HAFTADA 3 KEZ KOL ANTREMANI YAPIYORUM GERISI GOGUS-KANAT VE OMUZ-SIRT ANTREMANLARI . VE HAFTADA 3 GÜNDE JEET KUNE DO

KOL ANTREMANIM
*Dumbell Prezcher Pazu = 12-10-10-8
*Barbell Prezcher Pazu = 12-10-10-8
*Dumbell Rawing = 12-10-10-8
*Ayakta Çift Kol Dumbell Pazu = 12-10-10-8
*Yatarak Triceps = 12-10-10-8
*Ayakta Triceps = 12-10-10-8
*Alna Triceps = 12-10-10-8
*Cable Ters Çekiş = 12-10-10-8
*Triceps Fxention = 12-10-10-8

GELELIM BILEĞE bench_O

*Sehpada Dambıl Whist
palmsupbenchdb1s.jpg

palmsupbenchdb2s.jpg

*Sehpada Barbell Whist
palmsdownbenchcurl1s.jpg

palmsupbenchcurl2s.jpg

*Sehpada Dambıll Rewerse
palmsdownbenchdb1s.jpg

palmsdownbenchdb2s.jpg

*Reverse Barbell Curl
reversebbcurl1s.jpg

reversebbcurl2s.jpg

*Scot Peacher Curls
reversepreacher1s.jpg

reversepreacher2s.jpg

*Reverse Cable Curl
reversecablecurl1s.jpg

reversecablecurl2s.jpg

*Tek Elle Dambıl Rewerse
seatedonedbwrist1s.jpg

seatedonedbwrist2s.jpg

*Tek Elle Dambıl Whist
seatedonedbwristcurl1s.jpg

seatedonedbwristcurl2s.jpg

*Oturarak Barbell Wrist Curl
seatedbbwristcurl1s.jpg

seatedbbwristcurl2s.jpg

*Oturarak Barbell Rewerse Curl
seatedbbwrist1s.jpg

seatedbbwrist2s.jpg

*Ayakta Dambıl Reverse Curl
dbreversecurl1s.jpg

http://www.bodybuildingtr.com/html/egzersizler/bilek/Bilek_dosyalar/dbreversecurl2s.jpg

*Back Whist Curl
palmsupbehindback1s.jpg

palmsupbehindback2s.jpg

ARKADASLAR ANTREMAN BIRAZ AGIRDIR VE UZUNDUR . BEN HERGUN YAPIYORUM BU BILEK PROGRAMINI. EGER DUZENLI AKSATMADAN YAPARSANIZ MUKEMMEL SONUCLAR ALIRSINIZ VE ANTREMANLARINIZ DAHA HAFIF GECER . BARFIKS SIZIN ICIN BEBEK OYUNCAGI OLUR VE BILEK GURESINDE RAKIP ARARSINIZ ... DAHA FAYDALARI SAY SAY BITMEZ bench_O

Size azcık yardımcı olabildiysem ne mutlu.... dumbelllls

Arkadaslar sizin için ugrasıyoruz okadar kişi var bi yorum yok.. duh
burak kardeş çok yararlı bir işin altına elini uzatmaya çalışmışsın ama konunun yeri hatalı ve jeet kune do güç ve devamlılık dan çok teknik ve ani patlama darbeleri dolu bir spor olduğunu düşünüyorum

" Siz ve rakibiniz bir bütünsünüz.
İkinizin arasında, bir araya gelmenizden doğan bir ilişki var.
Rakibinizle ilişkiye girdiğinizde onunla bütünleşir, onun saldırılarını zaptedip,
onu kendi gücüyle yenersiniz." (Bruce Lee)

bu fikrimide burdan yola çıkarak söylüyorum yani senin bu söylediklerin sadece o dalda başarı sağlar forumdaki diğer tanımlarsa genel güç sporları ve bb için dir.

burak kardeş çok yararlı bir işin altına elini uzatmaya çalışmışsın ama konunun yeri hatalı ve jeet kune do güç ve devamlılık dan çok teknik ve ani patlama darbeleri dolu bir spor olduğunu düşünüyorum

" Siz ve rakibiniz bir bütünsünüz.
İkinizin arasında, bir araya gelmenizden doğan bir ilişki var.
Rakibinizle ilişkiye girdiğinizde onunla bütünleşir, onun saldırılarını zaptedip,
onu kendi gücüyle yenersiniz." (Bruce Lee)

bu fikrimide burdan yola çıkarak söylüyorum yani senin bu söylediklerin sadece o dalda başarı sağlar forumdaki diğer tanımlarsa genel güç sporları ve bb için dir.

Jeet Kune do hakkında geniş bilgi burda verilmez kısaca bahsetmek gerekırse Jeet Kune do sadece teknik değildir . Boşluk doldurma sanatıdır . bütün dövüş sporlarını içinde barındırır . teknik ve gücün aynı anda olması lazımdır . sadece teknik yetmez. akıl büyük rol oynar . güc olmazsa teknik olmaz teknik olmazsa güç olmaz. rakip konusuna gelince rakiple uyum yerine onu tanıman açıklarını yakalaman lazm thums:

tamam da burda ben tesekkurluk bır paylasım yada oooo bune be denecek bır sye goremedım amator mahalle arası salon hocası tarzı uzun gereksız bır program 5 egzersız trıceps gırmeye ne gerek var maks 2-3 egzersız yeterlıdır kı eger gercekten antrenman yapıyorsanız 2 egzersız yeterlı olucaktır

burda onemlı bır durum yok sıradan bır program

ne bu kadar cok egzersıze gerek var nede bu kadar olayı abartıp bakın ben nasıl paylasım yaptım hadı benı begnın demeye cunku oratada onemlı bır durum yok kesınlıkle

bu arada onkolu hergun calısmak gıbı bır durumu yapmaya hıc gerek yok gereksız bır durum haftada 1-2 kez her kas grubu gıbı calısılabılır

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar baktımki biceps , triceps , ön kol veya bilek alanında açılan konular hep aynı şey etrafında dönüyor ve herkes aynı antremanları ve aynı bilek hareketlerini baylaşıyor.Öncelikle şunu soylemek isterimki ben BB den çok Jeet Kune Do ile ugrasıyorum bilgisi olmayanlar arastırsınlar. Bu sporda kol ve bilek cok onemlidir yumruk atma , güçlendirme ,oturtma açısından ve ben bu konuda iyi oldugumu düşünüyorum ve sizlede bi takım şeyleri ve kendi yaptıgım antremanları paylaşmak istiyorum ..

HAFTADA 3 KEZ KOL ANTREMANI YAPIYORUM GERISI GOGUS-KANAT VE OMUZ-SIRT ANTREMANLARI . VE HAFTADA 3 GÜNDE JEET KUNE DO

KOL ANTREMANIM
*Dumbell Prezcher Pazu = 12-10-10-8
*Barbell Prezcher Pazu = 12-10-10-8
*Dumbell Rawing = 12-10-10-8
*Ayakta Çift Kol Dumbell Pazu = 12-10-10-8
*Yatarak Triceps = 12-10-10-8
*Ayakta Triceps = 12-10-10-8
*Alna Triceps = 12-10-10-8
*Cable Ters Çekiş = 12-10-10-8
*Triceps Fxention = 12-10-10-8

GELELIM BILEĞE bench_O

*Sehpada Dambıl Whist
palmsupbenchdb1s.jpg

palmsupbenchdb2s.jpg

*Sehpada Barbell Whist
palmsdownbenchcurl1s.jpg

palmsupbenchcurl2s.jpg

*Sehpada Dambıll Rewerse
palmsdownbenchdb1s.jpg

palmsdownbenchdb2s.jpg

*Reverse Barbell Curl
reversebbcurl1s.jpg

reversebbcurl2s.jpg

*Scot Peacher Curls
reversepreacher1s.jpg

reversepreacher2s.jpg

*Reverse Cable Curl
reversecablecurl1s.jpg

reversecablecurl2s.jpg

*Tek Elle Dambıl Rewerse
seatedonedbwrist1s.jpg

seatedonedbwrist2s.jpg

*Tek Elle Dambıl Whist
seatedonedbwristcurl1s.jpg

seatedonedbwristcurl2s.jpg

*Oturarak Barbell Wrist Curl
seatedbbwristcurl1s.jpg

seatedbbwristcurl2s.jpg

*Oturarak Barbell Rewerse Curl
seatedbbwrist1s.jpg

seatedbbwrist2s.jpg

*Ayakta Dambıl Reverse Curl
dbreversecurl1s.jpg

http://www.bodybuildingtr.com/html/egzersizler/bilek/Bilek_dosyalar/dbreversecurl2s.jpg

*Back Whist Curl
palmsupbehindback1s.jpg

palmsupbehindback2s.jpg

ARKADASLAR ANTREMAN BIRAZ AGIRDIR VE UZUNDUR . BEN HERGUN YAPIYORUM BU BILEK PROGRAMINI. EGER DUZENLI AKSATMADAN YAPARSANIZ MUKEMMEL SONUCLAR ALIRSINIZ VE ANTREMANLARINIZ DAHA HAFIF GECER . BARFIKS SIZIN ICIN BEBEK OYUNCAGI OLUR VE BILEK GURESINDE RAKIP ARARSINIZ ... DAHA FAYDALARI SAY SAY BITMEZ bench_O

Size azcık yardımcı olabildiysem ne mutlu.... dumbelllls

sagolasın kardeş benim en sevdigim spor. pek güçlü oldugum söylenemez tabi. çünkü ön kol ince ve uzun pazu bölümü iyide ön koldan kaybediyorum sizce ön kol ince bile olsa(o kadar dglde genede ince tabi) bu hhareketlerle bilek güreşinde güçlü olmam mümkünmüdür

Kardeşim bilek kalınlıgının bilek güreşinde önemi yoktur mesela benm 29-30 cm bileklerim var yani önkol , bicepsi i demiorum ama yanlış anlaşılmasın her neyse ama sırf adele yani 33-34 cm önkolları olanları deviriorum :) Yer zaman kişi farketmez bu konuda aşırı iddaalıyım daha okulda beni yenebilen çıkmadı hocalar dahil.

çok güzel bir konu cidden okudum hepsini bende uygulamaya calısacam genelde bilek calısırken ben 90 derecelik acıyla ağırlık çalısıyorum indir kaldır yaparken çok faydalı

İhtiyacım olan bilek çalışmalarını buldum teşekkür ederim dostum.

amatörce bir program olduğu kanısındayım, uygulamayı düşünen arkadaşların bir daha düşünmelerini ve araştırmalarını öneririm..

Back
Yukarı