turkovic
Üye
o artık 130cm olduBen başladığımda 109 idi şimdi 125 ama sırtın kalışması da ölçüyü etkiliyor sanırım
o artık 130cm olduBen başladığımda 109 idi şimdi 125 ama sırtın kalışması da ölçüyü etkiliyor sanırım
2 gün önce ölçtük .... İmzamda yazıyorbench_O
Benim kafama birşey takılıyor , salonda ben trapezlere cok agırlık veriyorum .. Bi ara vücudu süper olan bi arkadasımız belliki profesyoneldi kendisi trapez calısman omuzunun görünmesini engeller demisti .. yani ne kadar trapez yaparsan omuzun daha da dar gibi goruınur o yüzdenb fazla çalışma demisti .. Acaba gerceklik payı nedir .. o demesine ragmen ben verdiğim agırlıgı hic azaltmadım trapezus antrenmanlarına tam gaz devam ediorum ..
bi soru sorduk kimse cvplamadı((
1.66 boyda 145 santim omuz profesyonel vücutçu ölçüsüdür zaten ve sıradan bir pro değil, çok iyi bir proda olabilir o boyda o omuz, 1.66 için 125 güzel rakam, 130 çok iyi bir rakam, 135 zaten müsabık ölçüsü ve müsabakada omuzlarıyla dikkat çeken bir vücutçu omuzu olur(bu kafamda canlandırarak söylediğim birşey, tartışmaya açıktır ama yanıldığımı sanmıyorum125 cm 166 boyundaki biri için güzel bir ölçüdür fakat tabiki her ölçü de görecelidir bazısına göre d 130 daha ii diyebilir. 166 boy için en fazla da 140-145cm ye kadar çıkabilir omuz ölçüsü