Pektus ameliyatı oldum vücut durumum nasıl?

merhaba arkadaşlar bene 3.5 yıl önce pektus ameliyatı oldum göğüsümde çukur vardı.
uzun boyluyum ve 68 kiloyum boy uzunluğum 1.85 - 1.80 civarında
bugün göğüsüme baktımda morelim bozuldu biraz çok azda olsa çukur var vede canımı sıktı
boy uzunluğuma göre zayıfın kilo alsam vücut geliştirmeye başlasam acaba göğüsüm normal bir insan gibi olurmu?
göğüsümün üst kısmında çıkıklık var orası normalmi acaba fotoğraftan görebilirsiniz.
vede göğüsümün tam ortasında azda olsa çukur mevcut vücut geliştirmeye başladığımda zamanla orasıda düzelirmi?
göğüsümden şimdiki durum
1361721753562.jpg

1361721754260.jpg

1361721722661.jpg

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:06 ----------

güncell...........

forumda örnekleri mevcut.

ameliyat da olmuşsun.büyük ölçüde problemin düzelmiş.bundan sonra zaten görüntüyü daha düzeltmek için yapabileceğin tek şey vg.ameliyat da yapıldığı için geriye kalan başka bi yöntemi yok.hacim kazanıp görüntüyü düzeltebilirsin.tamamen düzelir mi,sanmıyorum fakat kesinlikle ve kesinlikle şuanki halinden çok daha iyi olacaktır.

forumda örnekleri mevcut.

ameliyat da olmuşsun.büyük ölçüde problemin düzelmiş.bundan sonra zaten görüntüyü daha düzeltmek için yapabileceğin tek şey vg.ameliyat da yapıldığı için geriye kalan başka bi yöntemi yok.hacim kazanıp görüntüyü düzeltebilirsin.tamamen düzelir mi,sanmıyorum fakat kesinlikle ve kesinlikle şuanki halinden çok daha iyi olacaktır.

teşekkürler dostum diğer arkadaşlarımızın yorumunuda almak isterim...

Back
Yukarı