Penis Boyu ve Testosteron Üretimi ilişkisi

sa arkadaşlar bir şey kafama takıldı :) Penis boyu ile testo üretimi arasında ilişki varmıdır büyük penisli biri tam tersi birinden daha fazlamı testosteron üretir zira steroid kullanan erkeklerin testislerinde küçülme olur ama steroidi bırakınca vucud kendi testosunu üretince testisler eski boyutuna ulaşır...

Anne karnına düştükten, muhtemelen ergenliği bitirene kadar ne kadar testosteron etkisi aldında kaldığın cinsel organ büyüklüğünü belirleyen faktörlerden sadece biri. Bunun dışında başka kalımtılsal ve çevresel etkenler de vardır.

Büyüme çağı bittikten sonra dışarıdan yapılan alımların bir etkisi yok.

Gelişme çağında ve ergenlikte penis gelişimi ile testestron hormonu arasında ilgi vardır.
20 yaşından sonra penis büyümez. O zamana kadar ne büyümüşse odur.

revir sitesinden alıntı yaptım.

Cok bilgilendirici bir mesaj, ama ben pratik bir bilgi vereyim bu konuda.

Yüzük parmagi ile orta parmagin büyüme oranlari, penisin büyüme orani ile baglantili. Yani yüzük parmagi, orta parmagi geciyorsa penis boyu standartlari geciyor demektir. Tabi bu Türk standartlarina göre gözlemlenmis bir bilgi.

Anne ve babanin ellerine bak, sana senin gelecegini söylerler.

Kaynak: Cosmopolitan

Anne karnına düştükten, muhtemelen ergenliği bitirene kadar ne kadar testosteron etkisi aldında kaldığın cinsel organ büyüklüğünü belirleyen faktörlerden sadece biri. Bunun dışında başka kalımtılsal ve çevresel etkenler de vardır.

Yüzük parmağı ile orta parmağın penis boyu ile olan ilişkisini bilmiyordum.Ama öğrendiğim iyi oldu, en kısa zamanda yüzük parmağı büyütme ameliyatı da olacağım ...

Yüzük parmagi ile orta parmagin büyüme oranlari, penisin büyüme orani ile baglantili. Yani yüzük parmagi, orta parmagi geciyorsa penis boyu standartlari geciyor demektir. Tabi bu Türk standartlarina göre gözlemlenmis bir bilgi.

sanırım yanlış yazdınız

yüzük parmağı işaret parmağından uzun olanlarda bu var

http://www.msxlabs.org/forum/astroloji-fallar/197795-parmaklar-kisiligi-yansitiyor.html

Bahsettiğin şey 2D:4D oranı olarak geçiyor. Bebeğin anne karnında ne kadar testosterona maruz kaldığıyla ilintili. 2. erkek çocuktan sonra gelen kardeşlerin, annenin önceki erkek çocukların vücudundaki testosterona karşı antikor üretmesi sonucu, daha fazla östrojene maruz kaldığı da söyleniyor. Ama her ırkta aynı sonuçları vermiyormuş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konu hortluycak ama. Dikkatimi çeken birşey var. Sizede sormak istiyorum. Naturel olarak bodybulding yapıyorum 3 ay oldu vücudumda farkedilir derecede gelişmişler var. Ama bu spora başlamadan önce çoğunlukla neredeyse vücuduma yapışık ve küçük toplu duran testislerim sanki büyüdü ve çok net abartı olmamakla sarkık duruyor ama sıkıntı yok hoşuma gitti. Sorum şu sıkı ağırlık çalıştığım için vücut testesteron seviyemde yükselme olduğuna mı işaret bu? Evet derseniz sevinirim ;)

Daha 16yım dışardan etkiyle de büyümesi arttırılabilir mi

45 yaşındayım haftalık 500 testo enanthate yapıyorum bundan önce penis boyu 15.50cm idi kalınlık tam hatırlamıyorum ama 11 falan olabilir şuan penis boyu 20.50 cm kalınlık 14cm falan. Ben 2 yıldır aralıksız yapıyorum bu arada

Tacettincim canım benim bu kadar hassasiyetin varsa gezinme forumda böyle bir +18 hassasiyetin varsa böyle başlıklara girme aslan parçası dikkat ediyorum ahlak zabıtası gibi her başlıkta argo kelimeler hadi sen sana uygun gelen rahatsız etmeyen sitelerde gez

aklınız uçkurunuzda boş işlerle uğralacağınıza faydalı spordan bahsedin de mileltte nasiplensin birbirinizinkini ölçecekseniz gidin baska yerde ölçün başka sitelerde gezinin bu kadar da ahlaksızlik olmaz

Back
Yukarı