Dostum ben tavuk göğsünü fırın poşetinde pişiriyorum dahah iyi oluyo yağda kızarmaArkadaşlar 700-800 gr arası tavuk gögüsünü tavaya koyup kısı ateşte 1 saat ısıtıyorum oldugu halınden daha kucuk hal alıyor bu normal mı yoksa fazla mı pişiriyorum
Dostum ben tavuk göğsünü fırın poşetinde pişiriyorum dahah iyi oluyo yağda kızarma
burda tarifim varTavada tadından dolayı sıktı gerçekten farklı tariflerle yapacağım![]()
içine şırıngayla su basıyolar tartıda ağır gelsin diye, pişince uçup gidiyo.
aldığın yere göre değişir, ayrıca polonya türkiye'den daha gelişmiş bir ülke değil niye örnek olarak verdin anlamadım.
Türkiye'de su olayına girilmişse,Polonya'da neler yapılıyodur neler,bigdaddy'nin dediği gibi polonya avrupanın ortasında geri kalmış bir ülkedir.Ülkemizle kıyaslanamaz bile.
Polonya'nın gıda sektöründe Türkiye'nin önünde olduğunu söylemek büyük bir talihsizliktir.Türkiye'yi hala 3.dünya ülkesi gibi gören zihniyetlerden kalma bir bakış açısıdır.
Sayın Brhmcr ab kıstaslarına göre diyerek sözü bitirmeye çalışıyorsunuz.AB ninde bugün yapısı ve eylemleri itibariyle faşist ve hristiyan birliği olmaktan öteye geçmediği de bilinen bir gerçektir.Ab nin bugün sözüm ona üyeliğe kabul standartlarında gıda ve sağlıkta insan temelli politikaların ne derece ilerlemiş olduğu gibi faktörlerin bulunmadığı da açıktır.AB için temel öğe tarihsel din ve kader birliğidir.Polonya'nın ya da kıbrıs rum kesiminin sağlık sektörönün ne kadar ilerlemiş olduğunun onlar için bir önemi yoktur.Yoksa Kıbrıs rum kesiminin sırf ab üyesi olduğu için Türkiye'den daha ilerlemiş bir ülke olduğunu söylemek gerekir ama durum böyle değildir. Ayrıca bir ülkenin gıda veya sağlık sektöründe ne kadar ilerlemiş olduğu ekonomiden ayrı olarak düşünülemez.Bugün avrupaki en güçlü ekonomiye sahip ülkeler bu konularda da en ileri seviyede olan ülkelerdir.