Piliç Burger ???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nana
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nana

Üye
Merhabalar;

süpermarketlerde açık olarak satılan piliç burgerleri bilirsiniz. İşte ben bunları hem fiyatı uygun hemde nede olsa "piliç" olduğundan yani içinde baya protein olduğuna inandığımdan çokça tüketiyorum fakat acaba doğrumu yapıyorum.

Baya aramama rağmen besin değerlerini bulamadım yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

İyi çalışmalar...

Dia ' dan aldım bende öyle ucuzdu 8 lısı 1.700 dü hemen aldım,yağ oranı 100 gramda 15 gramdı sanırım çok fazla aşırı derecede.protein de 100 gramda 12 ydi sanırım.

islenmis etin icinde ne oldugu belirsiz . ustunde %100 pilic eti yazmasiyla %100 pilic yazmasi arasinda dunyalar kadar fark var. %100 pilic deyince isin icine pilicin her tarafi giriyor. eger banvit gibi falan bilindik markalarsa al ama uyduruk markalardan uzak durun derim en azindan ne yediginizi bilin.

tavuk burgerlerin içinde neler olduğu belli bille değil bide ucuz olursa hiç yeme daha ii , ama cok seviyosan banvit gibi markalı ürünleri yemeni tavsiye ederim bide hamburger köftesini çiğken 2 ye böl baktığında kıyma gibidir tavuk parçaları vardır yüzde yüz tavuk olmadığını oradanda anlıyabilirsin.

ucuzluk ve protein kaynağı arıyorsan tavuk ciğeri daha uygun ama burgerlerde tavuk parçaları var derisinden artık her yerine kadar...

Ciğer aklımdan geçmedi değil ama kokusu burnuma gelince midemin ağzımdan çıkıp dolaşası geliyor. Sanırım yumurtaya devam edicem. başlka ucuz protein önerisi olan varsa minnettar olurum.

İyi çalışmalar.

Ciğer aklımdan geçmedi değil ama kokusu burnuma gelince midemin ağzımdan çıkıp dolaşası geliyor. Sanırım yumurtaya devam edicem. başlka ucuz protein önerisi olan varsa minnettar olurum.

İyi çalışmalar.

Tavuk'dan daha ucuz ve iyi bir protein kaynagi yok. Eger tavuk da sana pahali geliyorsa bu isi birakmayi deneyebilirsin cunku daha ucuza bir sey bulamayacaksin.

lor evet ucuz ama onunda emilimi yavas. tavuk, yumurta , balik mevsimine gore hamsinin, cipuranin cok ucuz oldugu oluyor .

Banvit vs. gibi bilindik markalar olsa bile tavuğun neresinin kullanıldığı belli olmuyor. Yani bizim işimize yarayan göğüs kısmı mı kullanılmış yoksa başka yerleri mi kullanılmış belli değil. Zaten sırf göğüs + but kullanılmış olsa bile %15 yağ oranı olması çok zor. İddia %100 piliç olduğuna yönelik ne de olsa.

zhu.zhq;266379[B dedi:
]lor evet ucuz ama onunda emilimi yavas[/B]. tavuk, yumurta , balik mevsimine gore hamsinin, cipuranin cok ucuz oldugu oluyor .

eminmisin doğru yazdığına

bnde az öz önce spor öncesi bünyeyi beslemek adına gittim markete banvitin pakette 200 gramlık şinitselleri var. 200 gram 2 parça 2x100 yani. ama oda yağlı 12 gram protein var 14 gram yağ var. yağı kafama takmadığım için yiyiyorum her türlü

bu bölümde markalar ve besin degerleri paylasılıyor yanlıs acmıssın topici

bimde 8li paket 2 lira,sudan ucuz.Bol bol soya proteini içeriyor,östrojeni artırmak için birebir.Yüksek yağ oranıyla size antrenmanda gereken enerjiyi verecek,tavuğun neresinden yapıldığı belli olmayan et ile protein ihtiyacınızı karşılayabileceksiniz

Back
Yukarı