• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Pit-Bul

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pit-bul
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 yasindayim 1,80 cm 90 kg 10 % yag

3 senedir BB yapiyorum

albumpic2xp.jpg

albumpic4442uh.jpg

Foruma hosgeldin.

Cok güzel, herhalde kimsenin senin bodyci oldugundan suphesi yoktur yolda gezince :) Forumun Standardini alt ust ettin :)

Ben bi eksik goruyorum oda kollarda, genisleme yok gibi 8) ?

Eminimki Cok bilgilisin ve yurtdisi ( almanyadaki) bilgilerini bizimle paylasacagini umuyorum.

tsk ederim almanyada cok tutulan bi spor BB

kolarim cok sorlaniyorum

elimden gelen yaparim sorunuz olursa

kusura bakmayin türkcem biraz bozuk :x

bence cok iyi ,kollar da ince filan degil ayrıca..hicbir eksigin yok bence dostum,calısmalarında basarılar.. ,uper

dostum hoş gelin ilk olarak forumumuza... Bİşey sormak istiorum ilk olarak bu kür falan diyorlar yaptınmı, doping falan aldın mı? onu öğrenmek istiyorum. Zararı ne faydası ne onu öğrenmek istiyorum. Başarılar diliyorum.

Sölemeyi unuttum karnın mükemmel , göüğslerin de çok güzel, benm en çok ilgimi çeken ve üstünde çalışmayı sevdiğim bölgelerdir. Nasl sağladın karnındaki kasların güzelliğini benmkiler de güzel ama bu kadar deil doğal olarak.

öncelik tsk ederim

evet steroide (doping) kulaniyorum tabiki doktrol kontorlunde

tabiki yan etkileri oluyor bu steroide lerin tabiki dozuna göre

ama cok apartmasaniz dozunu tabiki yanetkileri aznan kurtuluyorsunuz ve daima doktor kontrolunde

kulaniyorum

Kollar icin Hammer curle yuklen derim.

Kac kur ?

Hangi kurleri yaptigini sorabilirmiyim yan etkilerden hangilerine rasladin ?

1 kurum Testosteron E .

2 Kurum Testesteron E & Deca daha bitmedi

1 kur yan etkileri ; tansiyon cikti, kilanma,dasaklariminin küculmesi , agresiv ,

kur bitirdikten sonra hic bir yan etki kalmadi

1 kurdan önce 120 kg basiyorum gögus icin kurun sonunda 140 kg ciktim

selam hosgeldin aramiza.ilk kurundan once ve sonra fotolarin varsa eklersen seviniriz basarilarinin devamini dilerim ;)

ılk fotoda kolları ınce dıyorsunuz ama :o en az orda kolları 43-44 cm arkadaslar lutfen yorum yaparken yada tavsıyelerde bulunurken daha akılcı davranırsanız ben ce daha yapıcı olursunuz ;)

Vücut geliştirmede bir hedefin olmalı ki kür yapıyosun. Ne istiyosun tam olarak. Bide eğer sadece kendin için yapıyorsan bence 3. hiç yapma. Doping her zaman kötüdür ne kadar doktor kontrolünde yaparsan yap... Öyle deilmi arkadaşlar?????????

musty2 dedi:
ılk fotoda kolları ınce dıyorsunuz ama :o en az orda kolları 43-44 cm arkadaslar lutfen yorum yaparken yada tavsıyelerde bulunurken daha akılcı davranırsanız ben ce daha yapıcı olursunuz ;)

Musty akilci ile hic alakasi yok bunun. Görebildigin gibi kendiside kollarinda problem oldugunu söylüyor.. kollari 43 santim olsun fark etmez kucuk demiyorum. Kollarin genis degil diyorum bende ayni sorunu yasadim ve onun icinde hammercurl tavsiye ediyorum, her vucut dahada iyi olabilir. Elestirilmek istenmezse foruma resim eklenmez bu kadar basit.

musty2 dedi:

Arkadaşım kollar 43-44 cm olabilir ama ilk resimde kollar ince gözüküo ya da benim gözler bozuk.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı