Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
İlk defa paramparça bir vücudu itici bulan birini görüyorum :roll: :roll:Private dedi:yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.şimdi tabii ki kişinin aklındaki plaj vücudu anlayışı farklı olabilir.bana göre 6 bakla paramparça bi vücut itici.tamam karın kasları biraz daha belirgin olsa daha hoş durur.ayrıca bu resimde vücut antremansız ve poz verirken hiç sıkmadım vücudu.gerekli ışık oyunları ve pozla parçalanmış pozlarıda verebilirim.neyse dediğim gibi buraya bişeyleri ispat etmek için tabiiki resim koymadım amacım fikir alışverişi.yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
![]()
cortes dedi:İlk defa paramparça bir vücudu itici bulan birini görüyorum :roll: :roll:Private dedi:yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.şimdi tabii ki kişinin aklındaki plaj vücudu anlayışı farklı olabilir.bana göre 6 bakla paramparça bi vücut itici.tamam karın kasları biraz daha belirgin olsa daha hoş durur.ayrıca bu resimde vücut antremansız ve poz verirken hiç sıkmadım vücudu.gerekli ışık oyunları ve pozla parçalanmış pozlarıda verebilirim.neyse dediğim gibi buraya bişeyleri ispat etmek için tabiiki resim koymadım amacım fikir alışverişi.yorum yapan arkadaşlara tekrar teşekkürler.
![]()
belki de arkadas bir dergi icin cektirmistir photo yuBlitz dedi:Vücut ortalamanın üzerinde, plajda dikkat çekebilir ama yeteri kadar ağırlık yemiş denemez. Gelecek yaza, biraz da diyetle sağlam bir plaj vücudu olur. Ayrıca fotografı kim çektiyse tebrik ederim çok kaliteli; dergi fotoları gibi. Keşke herkes bu kalitede fotolar çekse, yorum yapmak çok rahat olur.