abseto
Üye
side plankden bahsediyorsun sanırımSalonda herifin biri tek kolla yapıyordu, kolları değiştirerek. Rekor için hiç denemedim, 1 dakika yapıyorum 3 set.

side plankden bahsediyorsun sanırımSalonda herifin biri tek kolla yapıyordu, kolları değiştirerek. Rekor için hiç denemedim, 1 dakika yapıyorum 3 set.
Ben düz plankı tek kol ile yapıyor sandımside plankden bahsediyorsun sanırımaslında çok da zor değil. Zaten amacı yan karın kaslarını çalıştırmak.
Vücut ağırlığı ile 6 dakika durabilmek nasıl kası olmayan biri insan için? Kası olmayan biri için fena sayılmaz heralde?üstüme kardeşimi alyorum 62 kg 30 40 sn arası duruyorum
hayır niye olsunPeki bu plank suresini cogaltmanin zarari olmuyor mu? Mesela hocam bana 3 x30 sn yaptiriyor. Ben her gün evde dayanabildigim kadar yaparsam olumsuz bir etkisi olur mu?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rica ederimTamam o zamanBilemedim, yeniyim ve kafama gore birseyler yapmak istemiyorum
Tesekkur ederim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahahahahahahhah :ADASDASDASD yüzde 70 i su da gerisi bilemem kardeş.86 kiloyum. 85 inin ne olduğunu söylememe gerek yok.
Hocam tek sefer maks mı yoksa Setler şeklinde mi yapmamız daha verimli olur sizce ve bel gücüne bi katkısı oluyor mu plank hareketinin? Şimdiden teşekkürler62 kiloyken 7 dakika durabiliyordum , tam bir işsizmişim.şimdi 80 kiloyum 3.5 dakikada pert oluyorum.
plank en iyi egzersizlerden birisi. iyi bir postür için herkesin yapması lazım.
Teşekkür ediyorum cevabınız içinben antrenman sonunda tek set yapıyorum genelde , çok uzun sürdüğü için fazla set yapmayı tercih etmiyorumsetler halinde de yapılabilir tabi ki. bel açısından da baya faydalı. kalça kısmının zemine çökmemesi için belini , kalçanı ve hamstringlerini aktif kullanıyorsun hareket boyunca ama elbette en büyük işi karın kasları yapıyor.
Dünya rekoru 8 saat mi neymiş zaten. Daha uzun süre durabilen yok şu an için.[DOUBLEPOST=1476743473][/DOUBLEPOST]Sırtıma bütün aileyi ve ev eşyalarını alıp 40 saat durabiliyorum.
Boy 172 santim, Kilo 69.562 kiloyken 7 dakika durabiliyordum , tam bir işsizmişim.şimdi 80 kiloyum 3.5 dakikada pert oluyorum.
plank en iyi egzersizlerden birisi. iyi bir postür için herkesin yapması lazım.