haklısın dostum umarım yeni başlayan akradaşlar bu mesajlarıda okurlar bu arada konunun tatlıya baglanmasına sevindim suplementleri mucize olarak görenlere bende sinir oluyorum sonuçta ek besin o gün yeterli protein alamıyorsan alırsın kullanım amacı bu bide şu satış yapmaya çalışanlar var ki onlarda ayrı konu yeni başlayan çogu arkadaşımızı bunların mucize olduguna inandırıyorlar hatta öyle bi konuşmay yapıyorlar ki sadece whey i bir saat anlatan insanlar var okadar konusmanın sonunda o akradaşımızın bu konulara inanması zor o arkadaşlar orada burada bu tozları muzcize olarak anlatıyorlar ki onlara ögretilen bu umarım bu mesajı okurlar iyi akşamlarbnm demek istediğimde bu kullanan ve kullanan arasında fark var dedğim olay. nerdeyse 10 yılı askındır spor hayatımın gerektirdiği gibi salon antrenmanımıda yapmak zorundayım iyhi olmak en iyisi olmaya calısmak için bu yuzden beslenmenın önemini dediğim gibi sürekli vurgularım ancak bnm için supplement gerekli çünki bazı zamanlar hernekadar dikakt etsemde eksikler olabilior. bak sen demişin ben beslenmeyi karsılıorum gerek yok ona zaten alfım yok ilk mesajımda dedim karsılıorsan zaten kullanma ama laf soktugum kşiler ise supplementi mucize gören kesime aitti en basta konusma bu sekilde olsa muhtemelen 2 mesajda koınuyu bitirir senin asıl actıgın konuyu heba etmezdik
benim çekincem burda birbirimizi yanlış anlamaya devam ettiğimiz geride ki mesajları okuyan arkadasların tamamen supplemente içip şişme oalrak bakıor olmasının dahada ilerlemesinden endişemi dile getirmekti
böle de canımı yehaklısın dostum umarım yeni başlayan akradaşlar bu mesajlarıda okurlar bu arada konunun tatlıya baglanmasına sevindim suplementleri mucize olarak görenlere bende sinir oluyorum sonuçta ek besin o gün yeterli protein alamıyorsan alırsın kullanım amacı bu bide şu satış yapmaya çalışanlar var ki onlarda ayrı konu yeni başlayan çogu arkadaşımızı bunların mucize olduguna inandırıyorlar hatta öyle bi konuşmay yapıyorlar ki sadece whey i bir saat anlatan insanlar var okadar konusmanın sonunda o akradaşımızın bu konulara inanması zor o arkadaşlar orada burada bu tozları muzcize olarak anlatıyorlar ki onlara ögretilen bu umarım bu mesajı okurlar iyi akşamlar![]()
Tabi dostum cahilim 190 protein 400 karbonhidrat alıyorum sanırım beslenmemde yetersizBir cahil ile tartışıyorsan ortada iki cahil var demektir.
Dostum 5 yumurta 300 gram çökelek peyniri 300 gram beyaz et gün içinde aldıklarım bide 1 litre süt sence amino takviyesine gerek varmı arada akşam yemeginde bitkisel proteinlerde oluyor[DOUBLEPOST=1402784862][/DOUBLEPOST]Cahil diye laf sokan arkadaşlar bakın ilk sayfada attıgım mesaj gördügünüz gibi beslenmemin yeterli oldugunu söyledim bide profosyonel arkadaşlarımız içinde açıklama yaptım cahil diyen arkadaşlar bunları okuyun ben burada gerekli açıklamayı yaptım eger hala kullanmam gerektigini düşünüyorsanız ben degil siz cahilsiniz dogruya dogru beslenmem düzgün oldugu için kullanmıyorum aşagıda belirttigim gibi benim için boş çünki beslenmem yeterli ama yeterli olmayanlara sözüm yok yara profosyonellere diye belirttim ama bunları okumadan cahil diyenler bence utanınkonu polen diye açılmış sonra kamyondan cuval taşımaya geçmiş oradan supplemente toz demişler 4 sayfa böyle geçmiş konu nasıl bukadar sapmış anlamış değilim. Polenin amino asit oranı %25 isteyen tüketebilir ama yeterince karşılayamayacağı kesin.
Dostum bundan sonra mesaj atmazsanız sevinirim sonuçta konuyu tatlıya bagladık bazı konularda yanlış anlaşılmalar olmuş dogrusu bende bazı yerlerde yanlış anladım o yüzden konu saptı ama sonuçta tatlıya bagladık konuyu o yüzden uzatmanın anlamı yokNasil kilit yememis bu konu hayret.
GT-I9190 cihazımdan gönderildi