Polonezköy Lor Peyniri Besin Değerleri? Yardım

Yeniden Merhaba arkadaşlar

Çok severek tükettiğim lor peynirini bir marketten açık olarak satın alıyorum, maalesef kapalı olarak satmıyorlarmış.
Hem tadı çok lezzetli hemde tuzsuz olması çok güzel ama yağı var mı ve kaç gram onu maalesef bilemiyorum. Satan kişiye sorduğumda bir fikri olmadığını fakat tuzsuz olduğunu belirtti.

Siz Polonezköy Lor Peynirinin besin değerlerini biliyor musunuz?

Şimdiden teşekkürler

Yani evet yutkunurken hafif boğazımda takılıyor, sanki daha çok yarım yağlı gibi, o kadar kuru değil...
Çok teşekkür ederim cevap için ;)

Yalı çiftliğinin yarım kiloluk paketleri var yağsız ve tuzsuz. 19g protein. Hem de bir hafta bile dursa kokmuyor. Tavsiye ederim

Sent from my iPad using Tapatalk

Yalı çiftliği marketlerinin birkaç yerde şubesi var istanbuldaysanız bulabilirsiniz sanırım

Sent from my iPad using Tapatalk

Tahsildaroğlu kullanıyorum yanlış olmasın ama 20 gr civarındaydı protein degeri. Zaten yemesi cok sevimli degil ama protein degeri cok iyi. Ama degisik karisimlar yapilarak tüketilmesi cok lezzetli bir hale gelmesine yetiyor. Sindirimi olumsuz etkilememsi için ayni gun icinde yulaf tüketilmesini tavsiye ediyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tahsildaroğlu kullanıyorum yanlış olmasın ama 20 gr civarındaydı protein degeri. Zaten yemesi cok sevimli degil ama protein degeri cok iyi. Ama degisik karisimlar yapilarak tüketilmesi cok lezzetli bir hale gelmesine yetiyor. Sindirimi olumsuz etkilememsi için ayni gun icinde yulaf tüketilmesini tavsiye ediyorum.

Soğan lor peyniri ve yumurta birarada omlet gibi iyi gidiyor aslında süper tadı oluyor dileyenler deneyebilir.

Ben bicok yerde yiyorum zaman kalmazsa icine biraz cevizle beraber sade yiyorum. Yogurt esmer pirinç ve yine lor karisimi yapiyorum, ugrb nin dedigi gibi yumurta yulaf kepegi ve lor karisimi omlet yapiyorum. Günlük 350-400 gr rahat tuketiyorum.

Back
Yukarı