Deneyeceğim, yorumun için teşekkürler.anterior pelvic tilt
hareketleri yaparsın düzeltebilirsin o durum bende de vardı kalça geride bel boşluğu fazla göbek ilerdeydi tam düz olmasada bayağı bi toparladım
Bence pelvic tilt yok ancak düşük kas oranı ve güçsüz kaslar dolayısıyla biraz postürün bozuk gibi görünüyorsun. Sonucunda kas oranın arttıkça duruşun da gelişecektir ve güçsüz kasların güçleneceğinden postürün düzgün olacaktır, kolay gelsin.
Peki karın ne olacak, çok ileride duruyor zayıf olmama rağmen. Spordayken de sürekli göğüs çalışırdımBence pelvic tilt yok ancak düşük kas oranı ve güçsüz kaslar dolayısıyla biraz postürün bozuk gibi görünüyorsun. Sonucunda kas oranın arttıkça duruşun da gelişecektir ve güçsüz kasların güçleneceğinden postürün düzgün olacaktır, kolay gelsin.
Karnın değil miden önde duruyor sırtın güçsüz ondan olabilir en iyi reel de görünüp bilinebilir burdan ne görüyorsam onu yazıyorum kardeşim.Peki karın ne olacak, çok ileride duruyor zayıf olmama rağmen. Spordayken de sürekli göğüs çalışırdım
APT nedir?Ufak bir APT'n var,kalça ve karın çalışmanı öneririm.Bel ve quadricepslerini sürekli esnet.
Anterior Pelvic Tilt.APT nedir?