POWER SYSTEM Amino Liquid 11500 mg

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 12 54,5%
  • Orta karar

Votes: 9 40,9%
  • Başarısız

Votes: 1 4,5%

• Total voters
    22

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Power System Amino
Toplam 11700 mg

Hidrolize Amino Asitler

(Hidrolize %98 izolat)
Toplam 4062 mg;
Arjinin,
Ornitin,
Lysin

Taşınması ve tüketimi kolay aroması ferahlatıcıdır.

Almanyadan ithal edilmiştir.

--------------

Gıda takviyesidir, ilaç değildir.

Eklentiler

• power_amino.jpg
    power_amino.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 857
Son düzenleyen: Moderatör:
bu ürün tek kelimeyle süper bu üründen bir kaç tüp aldım (denemek amaçlı bilinçsizce) daha önce vg yi bırakıp tekrar başladığım aralar herkezin bildiği gibi belli bir süre vucutta ağrılar meydana geliyor bide vg yi bırakmadan önce çalıştığınız antreman programını aylar sonra uygulayınca.. yatmadan önce normalde whey protein i meyve suyu ile alıyorum bir akşam tüm vucuduma ağrılar girmiş bir şekilde tozumun bittiğini fark ettim ve bu ürünü kullandım inanılmaz bi şekilde sabah oakdar zinde ve bi okadar ağrısız uyandımki meğerse içindeki l-arjinin ve l-ornitin büyüme hormonu salgılayarak kas kesiklerinin hızlı bir şekilde onarılması ve daha hızlı bir biçimde hacim yapmasını sağlıyormuş. bildiğim kadarıyla içinde bir miktar yüksek kalite saf whey protein var ayrıca börtlen ve portakal aromalı bu ürünün tadı gerçekten güzel kesinlikle denemenizi öneririm.

P90X3 programına başladım.Bayanım ve şimdiye kadar düzensiz spor yapan biriyim.İlk günden sonra gevşemw hareketlerini de yaptığım halde çok ağrılarım oldu.Araştırırken bu ürünü buldum.Size göre bu programda bu ürünü kullanmalı mıyım?Ekmek ve şekerli hiç bir şey yemiyorum.Meyvayı daa azalttım.Bu programın kaslarıma zararı değil de yararı olması için ne yapmalıyım?

Back
Yukarı