Kullanan arkadaşlar yarısını mı içiyorsunuz yoksa tamamını mı?
ara sıra aldığın için olmasın ? düzenli bir diyet ile beraber kullandığında işe yaradığını göreceksinizdir.
Merhabalar . L carnitin adını duydum direk daldım konuyayaşım 19 kilom 74 boyum 1.75. Bel ve mide bölgemde oluşan yağlanmayı bir türlü gideremedim bunun için bugün L carnitin 3000 mg. aldım ve yarın spor salonuna gidip kullanmaya başlıcam sizlere sorum ; antremandan ne kadar süre önce almalıyım ? Aldıktan sonra kaç dakika karın egzersizi yapmalıyım?Ve kaç mg alırsam uygun olur ? Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar.
Arkadaşlar carnitin zaten vücudumuzun ürettiği bir aminoasit ancak 30gr proteinden 1gr carnitin üretildiği için çok değerlidir ve vücuda gerekli kısmı üretilemez. yani korkmadan kullanılabilir.. mesela ben bu ürünü düzenli olarak spor öncesi kullanıyorum daha önceden de bir l carnitin geçmişim olduğum için tablet ve kapsüllere karşı önyargılı idim ve kana karışması daha kısa sürede ve dengeli bir şekilde gerçekleşen sıvı carnitini tercih ettim. bu marka fazla bilinmese de süper etkili, özellikle kardiyo sırasında vücut ısısı artarken kalp atım değerleri oldukça stabil kalıyor ve bu da carnitinin etkili bir şekilde çalıştığını gösteriyor. elbette tek gösterge terleme değil, spor sonrası toparlanma için kanda belirli düzeyde carnitin ve vitamin C olması hücre yenilenmesinde glutamine yardımcı ve daha hızlı bir yenilenme imkanı da sağlar. neyse lafı çok uzatmayayım.. Bu arada kendim tıp doktoru olduğum için analizini bile yaptım ve tavsiye ederim. daha etkili bir sonuç için ben CLA ile birlikte kullanıyorum.. herkese iyi sporlar..
ben hergün 30 dakikalık cardio yapıyorum o da yürüyüş bana önerebileceğiniz bir yağ yakıcı var mı?