Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Üyelerin böyle video paylaşımları gerçekten insanı motive ediyor arkadaşımıza teşekkkür ediyorum.Kondisyon gerektiren zor bi çalışma gerçekten tebrikler
Tüm yorum yazan veya yazmayan değerli arkadaşlara teşekkür ederim.
En son bu gün yaptığımız antrenmanı video alacaktım malesef bir takım aksaklıklardan dolayı bunu gerçekleştiremedik ancak program yazmakta fayda var kısmetse bir dahaki sefere aynısını görüntülü yayınlıcaz.
8 Set , 10 tekrar chin up , 30kg military press , sit up , Amerikan stil kettlebells rowing
crossfit Türkiye'de pek bilinmiyor, yurtdışında çok moda.
tam anlamıyla olmasa da crossfit tarzı antrenman yapıyorum. programım patlayıcı gücü artırmaya yönelik hareketler ve compound egzersizleri içeriyor. bu şekilde çalışmak gercekten çok faydalı.
ilgilenenler için crossfitçiler klasik gym makinalarını kullanmıyorlar (kürek hariç). powerlifting, weightlifting ve jimnastik egzrsizleriyle çalışıyorlar. antrenmanları sürekli değişir; kısa ve yoğun çalışırlar. (hergün başka bir program olur) Enerjilerinin çoğunu protein ve yağdan karşılayıp karbonhidrat'a pek yüklenmezler. bol sebze ve biraz da meyve yerler.