Powerlifting ve Definasyon.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cmrds
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cmrds

Üye
Arkadaşlar bu sezonu powerlifting antremanları yaptım, liftlerim hemen hemen vücut agırlıgımın 2 katına yaklaştı, bunun yanında iyi de kilo aldım. Powerlifting de definasyon dönemi nasıl olmalıdır ? kardio eklenmelimidir? setler tekrarlar kilo arttırım sistemi hangi aralıkta olmalı ? başka püf noktalar varsa belirtirseniz sevinirim.

Selam,
Kanalımı takibe alırsan bu konuda epey açıklayıcı bir video yapacağım. 98 kilo iken 79 kiloya düştüm, 4 yıllık tecrübeme rağmen ağırlıklarımı da arttırabildim. Güç kazancı ile beraber 20 kiloya yakın kaybettim. Bu konulardan bahsediyor olacağım.

Selam,
Kanalımı takibe alırsan bu konuda epey açıklayıcı bir video yapacağım. 98 kilo iken 79 kiloya düştüm, 4 yıllık tecrübeme rağmen ağırlıklarımı da arttırabildim. Güç kazancı ile beraber 20 kiloya yakın kaybettim. Bu konulardan bahsediyor olacağım.
bende takipteyim. 2 aydır hafif definasyon yapıyorum 2 ayda kaybettiğim kilo 85den 83 e anca indi belde 2 cm filan anca inceldi. kas kaybetmemek için çok da kısmıyorum karbonhidratları 150 200 gr arası alıyorum günlük ama yeterli olmuyor sanırım. tecrübelerinizden faydalanmak gerek

Selam arkadaslar; powerliftling cok genel kalıyor. Birazdaha detaylı anlatabilirmisiniz. Deadlift mi, yoksa squat mı, bench press mi yoksa bulk agırlık mı kaldırmaktan bahsediyorsunuz? Bende deadlift agırlıklı powerlifting yapıyorum fakat belimin kalınlastıgını düsünüyorum. Tecrübelerinize istinaden biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz

Bana kalırsa powerlifting sistemini beminseyenler o saydıklarının hepsini yapmalı.[DOUBLEPOST=1489847844][/DOUBLEPOST]
bende takipteyim. 2 aydır hafif definasyon yapıyorum 2 ayda kaybettiğim kilo 85den 83 e anca indi belde 2 cm filan anca inceldi. kas kaybetmemek için çok da kısmıyorum karbonhidratları 150 200 gr arası alıyorum günlük ama yeterli olmuyor sanırım. tecrübelerinizden faydalanmak gerek

Antremanın ve beslenmen hakkında bilgi veririmisin? powerlifting denmi gidiyorsun?

Bana kalırsa powerlifting sistemini beminseyenler o saydıklarının hepsini yapmalı.[DOUBLEPOST=1489847844][/DOUBLEPOST]

Antremanın ve beslenmen hakkında bilgi veririmisin? powerlifting denmi gidiyorsun?
şuan definasyonda olduğum için fullbody çalışıyorum her bölgeye 2 egzersiz civarı çalıştırıyorum. şu 2 ay definasyonumu başarılı bir şekilde sonlandırabilirsem ağırsağlamın programlarından birisini kullanıcam

şu an 2100 kalorı civarı alıyorum 6 gün ve Pazar günleri de 2500'e yaklaşıyor cheat meal vs derken.
5x5 ile şu an 80kg squat, 77,5kg bench press'e geldim, deadlift daha az ama artıyor sureklı hıc zorlamıyor.
182cm 77kg vucut agırlıgım var. önemli olan yağ yakmak ise ağırlık artışı olursa bile kalori açığı varsa yağ yakarsanız.
bence diğer önemli bir kısım ise protein ve casein shake yerine antreman sonrası veya gün içinde et veya tavuk yemek, ben bu şekilde kendimi daha tok hissediyorum.

Cardio olmadan Nasıl definasyon (yağ yakımı) yapmayı planlıyorsun merak ettim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selam arkadaslar; powerliftling cok genel kalıyor. Birazdaha detaylı anlatabilirmisiniz. Deadlift mi, yoksa squat mı, bench press mi yoksa bulk agırlık mı kaldırmaktan bahsediyorsunuz? Bende deadlift agırlıklı powerlifting yapıyorum fakat belimin kalınlastıgını düsünüyorum. Tecrübelerinize istinaden biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz

Belinin kalınlaşması niye kötü bir şey olsun ki? Powerlifting tek bir spordur zaten, hareketlere ayrılmaz. Bulk beslenme ile ilgilidir, hareket bunu belirlemez.

30 nisandaki yarışmaya Allah mani olmassa gelicem rekorum 190 kg 190 kg ye iyice alışıp 190 kg basmak hedefim orda

Back
Yukarı