Prima Force Creatine Ethyl Ester

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 1 100,0%
  • Orta karar

Votes: 0 0,0%
  • Başarısız

Votes: 0 0,0%

• Total voters
    1
cee500g.jpg

Supplements Facts:

Serving Size: 1 Scoop (2g)
Servings Per Container: 250

Amount Per Serving:
Creatine Ethyl Ester HCL2000mg

Directions For PrimaForce CEE: Take one serving 15-30 minutes prior to intense training. To maximize muscle recovery, take an additional serving immediately following training session.

Arkadaşlar ürünü bir haftadır kullanıyorum,madde aynı olduğundan marka olayına pek takılmadım.İlk kullandığımda tadından ötürü bir pişmanlık hissi oldu ama 2. antrenmandan itibaren etkisini gösterince tadını pek umursamadım fakat hayatımda daha önce bu kadar kötü bir şey tatmadım.Güç artışının yanı sıra idman sırasında kaslara daha dolgun bir görüntü veriyor ve tekrarları çok rahat çıkarıyorum.Benden artı puan aldı.thums:

Primaforce iyi bir markadır. Scivation markası' nın ayrı bir markasıdır. diğer markaların powder olarak satmadığı bir çok ürünü satmaktadır. tauren, Aakg, http://www.primaforce.com/products/citrullinemalate.htmCıtrullıne malat carnitin gibi ürünleri.. CEE ayrı bir güzel ürünü mono formundan daha üstün olduğunu hissettiriyor kullanırken. gayet başarılı bir marka yurt dışında indirimlere girince kaçırılmaması gereken bir marka..

Back
Yukarı