Professional Gym Bursa Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pkzip
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pkzip

Üye
Professional Gym Bursa'da Namazgah yokuşundadır.
Fiyatları Bursanın en düşüğüdür.
Yeri küçücüktür, yani küçük derken harbiden küçük, bi damlacık yerde salon açmışlar, bütün makinalar birer tane ve hepsi dip-dibe...
Hele içerde insanlar olunca karınca yuvası gibi oluyor...

Oraya gidenler ordaki ortamı başka yerde bulamadıklarını söylüyorlar, ve sahibinin çok iyi ve bilgili birisi olduğunu söylüyorlar...

Küçük olması aslında o kadar da sorun değilde içerisi hep sigara dumanı, bench press yaparken tepenizde birisinin sigara içtiğini düşünebiliyor musunuz ? ? ?
Korkunç birşey...

İçerde millet sigara içiyor, bir spor salonunda böyle birşey olabileceği hiç aklıma gelmezdi, taa ki kendi gözlerimle görene kadar...

Ortamı Başka Yerde Bulamadık Diyenler Kahvehane Ortamına Alışık İnsanlar Herhalde :) Sen Orda Spor Yapıp Sağlıklı Olacağına Sağlığını Kaybedersin O Duman Altında :D

Ben o salona başlayalı 1 ay oldu. 6 aylık üye oldum. Adı gibi tam bir profesyonel bir salon. Salon sahibi türkiyede sayılı hocalardan birisi. Çok bilgili çok iyidir. Çok disiplinli bir yer.

Kötü yanları; Çok küçük yer hem kötü hem iyi. Kötü tarafı iç içe olması aletlerin iyi tarafı ruhu sıkmıyor daha çok istek geliyor insanın bana göre.

İçeride sigara içiyor salon sahibi ne yazıkki.... Birde havalandırma borularından her türlü koku geliyor zaman zaman.

Salon hocasının program yazmada üstüne tanımam o ayrı.

içeride sigara içiliyorsa her türlü iyi özelliği gömer! bitik salon, boşa çalışıyosun...

Dakika başı sigara içilmiyor sana denk gelirse gelir gelmezse gelmez.

Boşa çalışıyorsun demekle olmaz sanırım beni bu spora yeni başlayanlardan sandınthums:

Back
Yukarı