Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Karasan dedi:Bisikletçi olduğun için ben asıl üst bacak ve kalfları çok merak ettim, açıkcası sadece üst vücut resimlerini koyman şaşırttı beni, bisikletçilerdeki kalflar çok iyi oluyor genelde...
Üst vücut gerçekten bir bisikletçi için fazla bile iyi, zira bildiğim kadarıyla o sporda düşük kilo çok önemli, örneğin 1.80 boya 70 kilo ideal, sen kütlen takdire değer.
Göğüs konusuna bir defa daha değinmeye gerek yok, ama sebebini araştırıp çözümlersen vücudun çok daha estetik duracak, özellikle başarılı olduğun konu, omuz bel orantısı ve sırtının bele doğru eğimi, gerçekten üçgen bir görüntü yakalamışsın, tebrikler.
Neden kimse kullanılan Supplement ve/veya Stereoid'leri sormamış ? Gerçekten önemsiz bir konu mu ? Benim bu tür konularda ilk aradığım bilgi bu...
Ben de bunu anlamiyorum, her guzel vucut yapana kesin supplement ve/veya streoid kullanmistir damgasinin vurulmasini. Uzun bir zamana yaydiktan sonra dogru beslenme/antremanla hepsi olur. Belki belli bir limitin ustune cikmak zor bunlarsiz, ama cikani da takdir etmek lazim.
Yanlis anlamayin, lafim size degil ama surekli ayni tartismayi okumak yorucu oluyor bir saatten sonra. Kimsenin kimseye yalan borcu yok diye dusunuyorum bu forumda.actionman geri bildirim almak istemis vucut yapisi hakkinda ve de almis. Eger moderatorlar uygun gorseydi olculere ek olarak alinan supplementler yapilan kurleri de yazmamizi isterlerdi. Oyle bir istek olmadigina gore, her seferinde bunlari sormayi dogru bulmuyorum.