Profesyonel sert el yayı

Bu el yaylarının 10 kg -20 kg -50 kg gibi sınıflandırmalı olanları var eğer ellerinde varsa bende ilgilenebilirim...
Kusura bakma dostum senin konundan yazdık ama benim dediğim daha iyi zamanla güçlendikçe ağırlığı arttırıyorsun bilşek güreşi kitabında gördüm...100 kg nin üzerine çıkarsan zaten arkadaşlarının elini sıkarken fazla sallamasan iyi edersin kitapta böyle yazıyor.:)

Evet var 140 tl . kargo dahil. almanyadan geldi. sahibinden.com satışta şuan
Size önerim no.1 veya no.1,5 daha önce alt yapınız varsa sizin için ideal olanıdır çünkü yaylar cidden çok farklı başlangıç için idaeldir.

Evet var 140 tl . kargo dahil. almanyadan geldi. sahibinden.com satışta şuan
Size önerim no.1 veya no.1,5 daha önce alt yapınız varsa sizin için ideal olanıdır çünkü yaylar cidden çok farklı başlangıç için idaeldir.
ikisinin fiyatı mı 140?
aynı fiyata 155 kiloya kadar ayarlanabilen var türkiyede..

Arkadaşlar Paypal Türkiye ile çalışmalarını kesmemiş olsa idi. Buradan; http://ebay.to/296q9LT Max. 90tl'ye alabilirdiniz. Eğer aciliyeti yoksa Paypal hizmet verene kadar beklemenizi tavsiye ederim. Ebay üzerinden sürekli olarak alışveriş yapan biriyim. "USPS First Class" kargo ile gönderiliyor. Yaklaşık olarak 8 güne elinize ulaşmış olur.

Not: Ebay üzerinden "Captains Of Crush" seklinde arama yaparsanız. No.1 no.1,5 no.2 ayarlarını rahatlıkla bulabilirsiniz.

Back
Yukarı