Profeyonel Vücutçu Mehmet Yıldırım Forumda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mehmet merhaba dostum nasilsin , uzun zamandir gorusemiyoruz . Thierry ile gorusuyorum . Iyi oldugunu soyluyor . Almanyadaki yarismanda basarilar diliyorum . Bana email at . Mr.Olympia ya gidiyorum bu sene yine . Gorusmek uzere , basarilar...

cok sempatik birisi :)

umarın bilgilerinden faydalanabiliriz.

onur duyarız

selamlar arkadaslar ben hakan tabıkı var antalyada üyenızzz mutlaka sızı beklerım onur duyarım buraya gelıpte bızım mısafırımızı elimden geldınce ağarlamaktan trızmle uğrasıorum receptıons bolumu gürtas apart otel antalyayıda az çok bılırım dedımya elımden geldıncee ağarlarım hocam gelen basım ustunde gıdene eyvallah

değişmeyen tek şey değişimdir

mehmet hocam daha önce geldinmi antalyaya antalya bayağa değişti şu 3yılda çok daha kozmopolit bir şehir oldu ve artık mahalle aralarında bile body salonları var yavaş yavaş vicudumuzun farlına varıoruz hocam mutlaka beklerim antalyaya geldınızde sayet kalabalık geleceksenız burdan apart otelden calıştım yerden rezervasyon yaptırım hocam tufaya gelmeyelım......... ?????? :)

Re: değişmeyen tek şey değişimdir

göktürk dedi:
mehmet hocam daha önce geldinmi antalyaya antalya bayağa değişti şu 3yılda çok daha kozmopolit bir şehir oldu ve artık mahalle aralarında bile body salonları var yavaş yavaş vicudumuzun farlına varıoruz hocam mutlaka beklerim antalyaya geldınızde sayet kalabalık geleceksenız burdan apart otelden calıştım yerden rezervasyon yaptırım hocam tufaya gelmeyelım......... ?????? :)

Biraz gec olmadimi ? Gecen yaz yazildi bu mesaj - Basligin altindaki tarihe bakin.

Re: değişmeyen tek şey değişimdir

Despo dedi:
göktürk dedi:

Biraz gec olmadimi ? Gecen yaz yazildi bu mesaj - Basligin altindaki tarihe bakin.
okumadan cevaplamak
bakmadan yazmak diye buna denir

iyi niyet

arkadaslar kaldırın artık şu yazıları ayıp oluyo yaptık bır hata sızde bu kadar irdelemeyın ben yanlış bır sey demedım hata yaptım okumadfan yazmısım ama alay konusu yapmayın rica ederim :roll:

bi soru sormak istiyorum . Vücut geliştirme yarışmasına katılanlar daha önce bazıları beyaz tenli iken yarışmada ve yarışmaya hazırlanırken nasıl esmerlesiyorlar?

Back
Yukarı