Programı 4 günden 3 güne indirmek

Bu spor ile 1.5 haftam da bulunmaktayım. 6 gün boyunca adaptasyon (full body) yaptım ve hoca programı mı verdi.

1. Gün Göğüs- arka kol
2. Gün Sırt- ön kol
3. Gün Omuz- Karın
4. Gün Bacak

Bu programı
1. Gün Göğüs- arka kol
2. Gün Sırt-ö ka kol- karın
3. Gün bacak- omuz
Arkadaşlarımın çoğu bu şekilde yapıyor. Sizce bu şekilde daha mı mantıklı olur? 3 gün çalışma bir gün dinlenme şeklinde çalışıyorum ve 4 gün yerine 3 gün çalışmak daha az zaman ve verimli olur gibi geldi. Siz ne dersiniz?

53 kilo ve 1.72 yim. Günlük 2900 3200 kalori almaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Bu spor ile 1.5 haftam da bulunmaktayım. 6 gün boyunca adaptasyon (full body) yaptım ve hoca programı mı verdi.

1. Gün Göğüs- arka kol
2. Gün Sırt- ön kol
3. Gün Omuz- Karın
4. Gün Bacak

Bu programı
1. Gün Göğüs- arka kol
2. Gün Sırt-ö ka kol- karın
3. Gün bacak- omuz
Arkadaşlarımın çoğu bu şekilde yapıyor. Sizce bu şekilde daha mı mantıklı olur? 3 gün çalışma bir gün dinlenme şeklinde çalışıyorum ve 4 gün yerine 3 gün çalışmak daha az zaman ve verimli olur gibi geldi. Siz ne dersiniz?

53 kilo ve 1.72 yim. Günlük 2900 3200 kalori almaya çalışıyorum.

selamlar;

kilona ve boyuna göre almayı düşündüğün kalori miktarına göre hedefin kütle kazanmak. bence ; 1 nci program daha iyi. neden dersen ; aynı gün bacagın hakkını verrırsen omuzaenerjin kalmaz. ama ben de diğerleri gibi yapayım dıyorsan; ılk hafta bacagı atıyorum4 haraket yapıyorsan omuzu 2 haraket yap; diğer hafta sıra geldıgı zamanbacagı 2 haraket omzu 4 haraket yap.. enerji ikisinede yetsin yani..

iyi sporlar.

Back
Yukarı