Programımı Değiştirmem Gerekir mi Yoksa Devammı Ediyim

Arkadaşlar ben 2.ayımı tamamladım programı değiştirip değiştirmemek konusunda kararsızım yardımcı olurmusunuz programım şu şekilde;

pazartesi - omuz,triceps,bilek
çarşamba- göğüs,pazu,karın
cuma - sırt,kalça,bilek
pazar- baldır,ham string,quadriceps

salı perşembe cumartesi günleri tatil evet arkadaşlar napmam gerekli.?

2. ayda artık program değiştirilmeli. Bölge günlerini değil de, yaptığın hareketleri değiştirmen lazım. Ayrıca karın idmanını çarşamba günü başa almalısın.

neye göre belirlenecegi senin vücut tipine , ölçülerine, boy, kg ve resimlerini ekleyerek karar verilir..belki 2 ayda çok az gelişmişsinidir ve bir süre aynı rutinde devam etmek zorunda kalabilirsin, bunu, birkaç resmini koyarsan bu başlıga, o zaman sorunun halledilir..

Başlandıktan 1-2 ay sonra program değişmeli, en azından tekrar, set sayısı değiştirilmeli.

Kaynak: Annemin antrenör arkadaşı.

2. aydan sonra programın değişmeli. Ama tabi buna biz "genelleme" olarak karar veriyoruz. Ama ne demişler , istisnalar genellemelerin mezarıdır. O yüzden salondaki hocana danışmanı öneririm. Çalışırken seni gören , seni bizden iyi tanıyan sonuçta o. Ama sen diyorsanki ilgisiz bir salon. Öyleyse bize daha detaylı bilgiler verirsen buradaki pek çok üstat yardım eder. Ama 1. ay budur 2. ay budur 3. ay budur diye sabit programlar yok.

Back
Yukarı