Merhaba gecen sene 8 ay saglıklı beslenıp duzenlı spor yaptım ve son 6 aydır malesef spora devam edemedım
cok sukur kı bu hafta tekrar basladım ve bır sure suplement kullanmadan saglıklı ve yeterlı beslenerek baslamak ıstıyorum
ıs saatlerım ve ıs de yapabıleceklerıme dayanarak bırseyler hazırlamaya calıstım.
183 cm ve 87 kıloyum
1 - 07.00 4 yumurta beyazi 1 sarisi içine lor peyiniri tavada omlet seklinde ve yulafli sut
2 - 10.00 1 kutu tonbalik ve 1 meyve (elma/muz/portakal vb o gun ne var ise)
3 - 12.00 1 kase corba + pilav + et veya tavuk
4 - 16.00 1 Meyve (elma/muz/portakal vb o gun ne var ise) + Yarim porsiyon tavuklu makarna
5 - 18.45 ?
6 - 19.15 Antraman baslangici ?
7 - 21.00 Antraman bitisi ? (enerji icecegi powarade ve bir avuc findik)
8- saat kacta aksam yemegi? ve ne yemeli? bekar bir calisanim ona gore
tavuk gogusu alıp sote yapabılırım
9- 24.00 Yatis ?
Kahvaltıyı aksatmamaya calıscm ancak encok zoryalaynın onun olacagını dusunuyorum. onun dısında ara ogunlerde ve ogle yemegınde sorun olmuyor
Sızce saatler nasıl ve ılk 4 ogunu nasıl degıstırıp sonrakılere ne eklemelıyım?
cok sukur kı bu hafta tekrar basladım ve bır sure suplement kullanmadan saglıklı ve yeterlı beslenerek baslamak ıstıyorum
ıs saatlerım ve ıs de yapabıleceklerıme dayanarak bırseyler hazırlamaya calıstım.
183 cm ve 87 kıloyum
1 - 07.00 4 yumurta beyazi 1 sarisi içine lor peyiniri tavada omlet seklinde ve yulafli sut
2 - 10.00 1 kutu tonbalik ve 1 meyve (elma/muz/portakal vb o gun ne var ise)
3 - 12.00 1 kase corba + pilav + et veya tavuk
4 - 16.00 1 Meyve (elma/muz/portakal vb o gun ne var ise) + Yarim porsiyon tavuklu makarna
5 - 18.45 ?
6 - 19.15 Antraman baslangici ?
7 - 21.00 Antraman bitisi ? (enerji icecegi powarade ve bir avuc findik)
8- saat kacta aksam yemegi? ve ne yemeli? bekar bir calisanim ona gore

9- 24.00 Yatis ?
Kahvaltıyı aksatmamaya calıscm ancak encok zoryalaynın onun olacagını dusunuyorum. onun dısında ara ogunlerde ve ogle yemegınde sorun olmuyor
Sızce saatler nasıl ve ılk 4 ogunu nasıl degıstırıp sonrakılere ne eklemelıyım?