Programım değişti anlamadım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kaann

Üye
Merhabalar, yaklaşık 1 yıldır aralıksız olarak vücut calışıyorum... 94 kıloydum su an 80 kiloyum.... epeyce şekillendim. ancak bazı sorunlardan dolayı salonumu değiştirdim yeni salonda hoca bana değişik bir program yazdı. Butun setlerı 4*12 yaptı.... aklıma pek yatmadı neyı amaçladığını anlayamadım yardım ederseniz sevinirim...
Teşekkürler

Yenı baslayanlara verılen bır program yazmıs olabılır.. Amacı senı, fızıgını, gucunu, adele yapını tanımak olabılır..
Tabı daha net cevap verebılmek ıcın programı daha ayrıntılı yazman lazım.. ;)

benc press 4*12
Dumbbell Incline Bench Press 4*12
incline dumbell fly press..... 3*12
Omuz açış dumbell 3*12
Dumbbell Lateral Press 4*12
barbell curl 4*12
dumbell curl ismini unuttum dik tutuluyo dumbell 4*12

2. gün

chin-up 4*12
ROWING MACHINE 4*12
LAT PULLDOWN 4*12

PUSH DOWN 4*12
Dips.... 3*12

leg press* 5-15
arka bacak 3*15

hatırladığım kadarıyla programı yazdım... Hoca ile kpnuştum, eskı programımı göstersım... buyumek istediğimi söyledım ağır girersem bu programın benı büyüteceğini söyledi.
Cevabınız için teşekkürler

http://www.exrx.net/WeightExercises/PectoralClavicular/DBInclineBenchPress.html

program olayı hocadan hocaya değişiyor aynı salonda çalışan iki hocanın bile yazdığı program tipi farklı. Bana biraz hafif geldi en azından haftada 3 kere gidip her gün ikişer bölge girebilirsin. Yani ben bu antremanı yapıyorum ve faydasını görüyorum. Salona gidip hocana programı beğenmediğini söylemek zor. Ben hocanın programını beğenmediğim zaman kendim yapıyorum programımı.

adaptasyon programı değil bu. hocanı dinle. 9-12 tekrar arası hipertropi için idealdir. ama kuvvet arttırımı da istiyorsan 12 setle başlayıp piramit yapabilirsin. ben senin yerinde olsam tekrarlarda piramit yapiyim mi diye hocama ayrıca sorarım.
programı uygula, fayda görmezsen yine hocana gidip olmadı dersin.

Son düzenleme:
Back
Yukarı