selam,
saglam diyete girdim ve 1 gün cardio, 1 gün antrenman olarak 1 aylık deneme yapacağım. 3 hafta animal cuts, +750 mg carnitin, diğer hafta 2000 mg carnitin olarak kullanıcam. bu başlıkta gelişmeleri yazıcam, ona göre diğer aykı çalışmalarımı yönlendiricem hem de dıger arkadaşlara faydalı olabilir diye düşünüyorum.
diyet : sabah 4 zeytin, tuzsuz peynir ( nasıl oluyor dıye sormayın heh) , domates, salatalık, 1-2 dilim esmer ekmek, öglen esmer pirinç yada cok az z.yağlı pilav), makarna, patates haşlama, erişte vb. akşam balık + salata ( ızgara yada fırında yağı süzülmüş) , yada haşlanmış tavuk göğsü vb. , ve ara ögünler .
vücut tıpı : endo meso , yağ oranı : yaklaşık %20, kilo 90 ( şu an 87 1. hafta ) boy 1.82
1 günlük program : ( şimdilik kas kaybını önemsemiyorum, diğer bölgeleri ölçmedim 39.5 kol definesiz) benzer bır program uyguluyrum şu an ama, yarından ıtıbaren aşşağıdaki programa geçicem.
bench
ınclıne
ınc kelebek,
decline 3 x 12 all
barbell
z bar
scout curl 3 x 12
ön & iç bilek 3 x 20
push down 12 15 18
bench dips max x 2
alna pres 3 x 12
dambıl shoulder pres 3 x 12
laterail raise 4 x 12 ( eğilerek yana x 2, sabit x1, çevirerek x1 set)
lateral öne 3 x12
lat pulldown 3 x 12 15 18
flying 3 x 12 15 18
crunch
leg raise max
bacak olarak sakatlardayım, squat gıremıyorum belden dolayı, aslında ıyı ama , biraz hyper calıstıktan sonra yavaştan başlamak şart.
şimdilik sadece leg extension 4 x 15
gelişmeleri burdan yazacağım,
sizinde eklemek ıstedıgınız, tavsiye ettiğiniz birşey varsa yazın lütfen.
teşekkürler.
ayrıca berk sanada teşekkürler
saglam diyete girdim ve 1 gün cardio, 1 gün antrenman olarak 1 aylık deneme yapacağım. 3 hafta animal cuts, +750 mg carnitin, diğer hafta 2000 mg carnitin olarak kullanıcam. bu başlıkta gelişmeleri yazıcam, ona göre diğer aykı çalışmalarımı yönlendiricem hem de dıger arkadaşlara faydalı olabilir diye düşünüyorum.
diyet : sabah 4 zeytin, tuzsuz peynir ( nasıl oluyor dıye sormayın heh) , domates, salatalık, 1-2 dilim esmer ekmek, öglen esmer pirinç yada cok az z.yağlı pilav), makarna, patates haşlama, erişte vb. akşam balık + salata ( ızgara yada fırında yağı süzülmüş) , yada haşlanmış tavuk göğsü vb. , ve ara ögünler .
vücut tıpı : endo meso , yağ oranı : yaklaşık %20, kilo 90 ( şu an 87 1. hafta ) boy 1.82
1 günlük program : ( şimdilik kas kaybını önemsemiyorum, diğer bölgeleri ölçmedim 39.5 kol definesiz) benzer bır program uyguluyrum şu an ama, yarından ıtıbaren aşşağıdaki programa geçicem.
bench
ınclıne
ınc kelebek,
decline 3 x 12 all
barbell
z bar
scout curl 3 x 12
ön & iç bilek 3 x 20
push down 12 15 18
bench dips max x 2
alna pres 3 x 12
dambıl shoulder pres 3 x 12
laterail raise 4 x 12 ( eğilerek yana x 2, sabit x1, çevirerek x1 set)
lateral öne 3 x12
lat pulldown 3 x 12 15 18
flying 3 x 12 15 18
crunch
leg raise max
bacak olarak sakatlardayım, squat gıremıyorum belden dolayı, aslında ıyı ama , biraz hyper calıstıktan sonra yavaştan başlamak şart.
şimdilik sadece leg extension 4 x 15
gelişmeleri burdan yazacağım,
sizinde eklemek ıstedıgınız, tavsiye ettiğiniz birşey varsa yazın lütfen.
teşekkürler.
ayrıca berk sanada teşekkürler