Praefectus
Üye
Program konusunda yorumlarınıza ve yardımınıza ihtiyacım var 1 aydır haftada 6 gün gidiyorum haftada her bölgeyi 2 defa çalışıyorum Setler 8*4 şeklinde Yaş 20 Kilo 58-65 oldu Boy 1.78 daha önceki yıllardada 1-2 ay şeklinde gitmiştim Boş Barlar ile başladım Protein Tozu kullanmıyorum Antrenmanlarda 2 Litre su tüketiyorum Kuruyemiş Tavuk Yumurta Muz Süt Yoğurt oldukça yemeye çalışıyorum Geldiğim Nokta Pazartesi = Göğüs + Ön Kol + Karın. 1- Bench Press 15 Kg. ( Bar dahil değil ) 2-Göğüs Dumbell Press Makina 35 Kg. 3- Incline Bench Press 10 kg ( bar dahil değil ) 4- Fly Hareketi Makina Genişlik 6 da 35 Kg. 5- Barbell Curl 10 Kg ( Bar dahil değil) 6- Alternate Curl 5-7.5 kg dumbell ile 7- Hummer Curl 5-7.5 kg dumbell ile. Salı = Omuz + Bacak. 1- Enseye Press Makina 15 Kg ( Bar Dahil değil ) 2- Military Press 15 kg ( Bar dahil değil ) 3- Lateral Raise 5 kg Dumbellar. 4- Omuz Press 7.5 kg Dumbellar 5- Leg Extension 35 kg makina. 6- Leg Curl Makina 35 kg Makina 7- Leg Press 75 kg Düz Makinada Çarşamba = Sırt + Arka Kol + Karın 1- Enseye Çekiş Makina 35-40 Kg. 2- Lat Pull Down Makina 35-40 kg 3- Cable Row Makina 35 kg. 4- Dumbell Row 10 kg. 5- Pull Down Makina 30-35 kg. 6- Lying Triceps Extension 5 kg ( bar dahil değil ) 7- Dumbell Tek Arka Kol 5 kg Perşembe = Dinlenme Cuma Cumartesi Pazar aynı şekilde devam ediyor. Sormak istediğim. Hacim kazanmaya çalışıyorum Zayıf biriyim Programda ne tür eksiklikler görüyorsunuz ? Programı değiştirmeli miyim ya da nasıl yapmalıyım bir fikrim yok Squat ve Deadlift gibi hareketler yapmıyorum Salon pek kaliteli bir yer değil zaten pek ilgilenildiğini söyleyemem Kalça Bilek Calf gibi eklemeler yapmalı mıyım Veya sizin öneriniz nedir ? İki Bölge arasında 1 dakika en fazla bekle dediler kaç dakika beklemeliyim ? Programa Dumbell hareketleri eklemelimiyim ? ( Dumbell Bench Press gibi )[DOUBLEPOST=1486727003][/DOUBLEPOST]Alt Alta yazmaya çalıştım ama yapamadım Karın hareketleride. Yarım Mekik Topuğa Dokunma Elbow Plank Dizi Göğüse Çekme 30 tane gibi
Son düzenleme: