Aşağıdaki programı Muscle and Fitness dergisinin 101 Workouts adlı yayınından aldım. Benim amacım kaslara hacim kazandırmak ve kilo almak. Yaş:16 Kilo:50 Boy:1.70 ve karateyle ilgileniyorum. Bildiğiniz gibi kışın okulum var. Bu yüzden okul öncelikli benim için ama aynı zamanda düzenli bir programla vücudumu şekle sokabileceğimi düşünüyorum.
Program:
Pazartesi-Göğüs ve Triceps
Salı-Bacak
Çarşamba-Dinlenme
Perşembe-Sırt ve Ön Kol
Cuma-Omuz ve Karın
Programın tamamı ekte mevcuttur.
Ben bu programı 5 ve 3 kglık dumbelllar ile yapıyorum.
NOT: Programdaki hareketlerin tamamı dumbell ile yapılmaktadır.
NOT:Muscle and Fitness 101 workouts dergisi pdf şeklinde internette mevcuttur.Toplam 149 sayfa olup içerisinde çok yararlı bilgiler vardır.Yalnız dergi ingilizce.
Benim bir kaç sorum olacak;
1-Bu programa ek neler eklenebilir?
2-Uzmanlar programa baktıktan yorumlarını belirtsinler lütfen.
3-Bu programı ne kadar süre sonunda ve nasıl değiştirmeliyim?
4-Göğüs antremanlarını 5 kglık dumbell ile yapıyorum.Press hareketlerinde bir sorun yok ancak flye hareketlerine gelince belirtilen tekrar ve set sayılarını tamamlayamıyorum. Aynı hareketi 3 kglık dumbell ile yaptığımda set ve tekrarları tamamlayabiliyorum ve hatta istersem tekrar sayılarını arttırabiliyorum.Şimdi sizde 3 kglık dumbell ile tam verimli ve düzenli bir program ile mi çalışayım yoksa 5kglık dumbell ile verimli çalışamasamda kasları zorlamaya devem mı edeyim?
Program:
Pazartesi-Göğüs ve Triceps
Salı-Bacak
Çarşamba-Dinlenme
Perşembe-Sırt ve Ön Kol
Cuma-Omuz ve Karın
Programın tamamı ekte mevcuttur.
Ben bu programı 5 ve 3 kglık dumbelllar ile yapıyorum.
NOT: Programdaki hareketlerin tamamı dumbell ile yapılmaktadır.
NOT:Muscle and Fitness 101 workouts dergisi pdf şeklinde internette mevcuttur.Toplam 149 sayfa olup içerisinde çok yararlı bilgiler vardır.Yalnız dergi ingilizce.
Benim bir kaç sorum olacak;
1-Bu programa ek neler eklenebilir?
2-Uzmanlar programa baktıktan yorumlarını belirtsinler lütfen.
3-Bu programı ne kadar süre sonunda ve nasıl değiştirmeliyim?
4-Göğüs antremanlarını 5 kglık dumbell ile yapıyorum.Press hareketlerinde bir sorun yok ancak flye hareketlerine gelince belirtilen tekrar ve set sayılarını tamamlayamıyorum. Aynı hareketi 3 kglık dumbell ile yaptığımda set ve tekrarları tamamlayabiliyorum ve hatta istersem tekrar sayılarını arttırabiliyorum.Şimdi sizde 3 kglık dumbell ile tam verimli ve düzenli bir program ile mi çalışayım yoksa 5kglık dumbell ile verimli çalışamasamda kasları zorlamaya devem mı edeyim?