Programım sizce iyi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan keremenes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

keremenes

Guest
selam abilerim ben 14 yaşındayım...1,82 boy,94 kiloyum bu programı uyguluyorum....

Pazartesi 1.Gün - Göğüs
Salı 2.Gün off
Çarşamba 3.gün Omuz

Perşembe 4.Gün Off
Cuma5.Gün arka Kol

Cumartesi 6.gün Off
Pazar 7.gün ön kol

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html

10*12 yapıyorum linkteki her hareketi hergün 200 gr. toplam tavuk yiyorum.+hergün 1 tane ton balığı (80gr.) sabahları,antremandan sonrada limonata kendim yapıyorum+muz kullanıyorum...sabahlarıda yumurta akı+muz+süt+nesquik karıştırıp içiyorum...bide hergün 3lt su içiyorum program iyi mi?bide su soğuk olursa bişi olur mu? şimdiden teşekkürler.....daha başlayalı 1 hafta oldu...temmuzda da salona başlıcam....;)

2*2 dumbella çalışıyorum 2 tane 5kg.da war ama onlar ağır olur diye 2 yapıyorum..2 ay sonra 5'e geçicem....

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşa göre boy pos maşallah.
Sırt, mide vs. çalışmıyorsun?
Bence ağırlık çalışmaya başlamak için 2-3 yıl daha bekle. Şİmdili yüz basket oyna falan

Merhaba keremenes...
Gerçek anlamda spor yapmak istediğin gayet açık ve ortada, tebrikler. Programın da SPIKE'ın dediği gibi bölge eksiği var. Örneğin Cuma gününe + sırt, pazar gününe + karın bölgelerinide ekleyebilirsin. Bütün bunların yanında hergün Bodyforumtr'de olur, okur ve uygularsan daha da çok şey öğrenirsin...

Vazgeçme, erteleme, üşenme...

teşekkür ederim abilerim cwaplarınız için bi kaç link daha buldum we bu programı uygulucam inşallah

Pazartesi 1.Gün – Göğüs+bilek
Salı 2.Gün off
Çarşamba 3.gün Omuz+biceps

Perşembe 4.Gün Off
Cuma5.Gün arka Kol+kalça

Cumartesi 6.gün Off
Pazar 7.gün ön kol+karın

teşekkür ederim abilerim cwaplarınız için bi kaç link daha buldum we bu programı uygulucam inşallah

Pazartesi 1.Gün – Göğüs+bilek
Salı 2.Gün off
Çarşamba 3.gün Omuz+biceps

Perşembe 4.Gün Off
Cuma5.Gün arka Kol+kalça

Cumartesi 6.gün Off
Pazar 7.gün ön kol+karın

Kalça mı??
Bari bacak yaz yahu. Şimdi bunların hareket isimlerini yaz desem o da çok acayip çıkar gibime geliyor. Bu iş forumla falan da öğrenilmez. Bir salona gidip bir de düzgün kitap edinmeni öneririm.

Back
Yukarı