programım ve 20. gün lütfen yardım

öncelikle s.a ben 16 yaşındayım 1.63 boyum 55 kiloyum bb ye başlayalı 20 gün oldu ve bi gelişme olmadı sanki kolum aynı programım ise şöyle
2 gün bb 1 gün dinlenme 2 günde bir dinlenme yapıyorum.

4x8 barfix
4x15 şınav
4x20 mekik
3x35 el yayı
_biceps_
Barbell Curl 3x20 2 adet 5 kg lik dambılla
Concentration Curls 3x20
ayrıca forumda gordum çiftçi yürüyüşü 20 kg lik damacana ile yürüyebildiqim kadar yürüyorum.
hammer curls 3x20
_OMUZ_
Lateral Raises 4x10 5kg lik dambıllarla
Front Dumbbell Raises 4x10
__triceps__
Eller Dar Şınav 3x16
? ÖNERİLERİNİZİ BEKLIYORUM...

Son düzenleme:
sen bunları 1 gunde mı yapıyorsun?

4x8 barfix
4x15 şınav
4x20 mekik
3x35 el yayı
_biceps_
Barbell Curl 3x20 2 adet 5 kg lik dambılla
Concentration Curls 3x20
ayrıca forumda gordum çiftçi yürüyüşü 20 kg lik damacana ile yürüyebildiqim kadar yürüyorum.
hammer curls 3x20
_OMUZ_
Lateral Raises 4x10 5kg lik dambıllarla
Front Dumbbell Raises 4x10
__triceps__
Eller Dar Şınav 3x16

Son düzenleme:
İmkansız arkadaşım Kafamı Buluyorsun. Ya da nızamı yapmıyorsun o soledıklerını 2 saat surer hem hepsını bırden yapman sana faydası olmaz gunlere bolmenı tavsıye ederım.

ben daha fazlasını da yaptım ama body olarak degil güc kondisyon amaclı çalışmalardı bunlar. en iyi en dogru çalışmayı yapsanda 20 günde 1 ayda ne gelişmesi bekliyorsun bariz net bir gelişim olmaz sabır sabır sabır.

bu yazdıgın çalışmayı bir gün de yapmazsan programını daha iyi yaparsan. 2. ayında vucudunda ki farklılıgı görebilirsin. forumda yapılabilicek güzel program örenkleri var araştır derim. ayrıca vucutta ki degişimi dışardaki insanların farketmesi durumu ise sporcunun kendisine baglı kimi 6. ayında kimisi 1.yılında dışardan olumlu tepkiler alır. yok ben illa yogun çalışıcam diyorsan güç çalışması yapmış olursun. vucudun gelişmesinden çok fit bi vucuda sahip olursun.

aslında güç çalışması yapsam daha iyi olur kendimi korumak için çünkü boyum kısa ve önceden 4 ay karateye gitmiştim bu çalışmayı devam ettireceğim

Back
Yukarı