Programımla Yağ Yakamıyorum Sanırım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Haxcı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haxcı

Üye
Evde spor yapan biriyim.Evde yaptığımdan aşırı beklentim yok.Fit olsam yeter mantığında bir insanım ama ona rağmen göbek bölgesindeki yağlardan bir türlü kurtulamadım.Yağlar ortalama 20 dkdan sonra yakılmaya başlıyormuş.O zaman benim programa bir bakar mısınız ?
2x2 dk gölge boxu
4x2 dk 1 kg ağırlıkla gölge boxu
5x2 dk kum torbasıyla çalışma
1 dk ip atlama
mekik
ön kol çalışması
Barfix
Şınav
Bilek çalışması

Yani programımda kardiyo diyebilceğimiz kısım ip atlamaya kadar olan kısım ve o da aşağı yukarı 22-23 dk yapıyor.Yani benim yağ yakımım 2-3 dk mı oluyor ? Üstüne 10 dklık bir kardiyo daha koysam yeter mi ?

Günlük alman gereken kalori miktarını hesapla. Sonra kalori açıklığı oluştur. Gün içerisinde hareketsiz biri isen bunuda hesaba kat.
Önce beslenme sonra antrenman.

O yaktığın kalori anca 2 tane çikolatanın kalorisine eş değer olur. O yüzden yememe beslenmeme dikkat et.

Günlük alman gereken kalori miktarını hesapla. Sonra kalori açıklığı oluştur. Gün içerisinde hareketsiz biri isen bunuda hesaba kat.
Önce beslenme sonra antrenman.

O yaktığın kalori anca 2 tane çikolatanın kalorisine eş değer olur. O yüzden yememe beslenmeme dikkat et.

1,5 saat antrenman yapmak zararlı mıdır ?

1,5 saat antrenman yapmak zararlı mıdır ?
Hayır zararlı değil Antrenmanlarını sıkı şekilde yap yağ yakmak tamamen mutfakta geçer antrenmanlarınla çok büyük bir alakası yok temiz beslen kalori hesabını yap yeterli.Yani programımla yağ yakamıyorum diye bir şey yok pis besleniyorsun.

Back
Yukarı