Program değişimi

Şuan ki programım

Göğüs
İncline dumbell
İncline machine press
Bench press
Dumbell press
Dumbell flys

Sırt
Deadlift
Barbell row
Lat machine row
One dumbell row
Ön lat machine pulle

Şuanki programım bu salonumu değiştirdim salonda hoca falan ilgilenmiyor

Salonda cable crossover/dips/barfiks aletleri var

Göğüs programında cable hareketini nereye eklemeliyim hangiisni cıkartmalıyım aynı şekilde sırtta hangi sırayya eklemeliyim çıkarmam gereken varmı

Göğüs programın çok saçma düzenlenmiş. 4 press nedir ya? 2 press 2 fly eklemeni öneririm. Son hareket olarakta pullover yada dips yapabilirsin.

Evet değiştirmeden önceli hocam ilgileniyordu şuan ki ilgilenmiyor.[DOUBLEPOST=1411570886][/DOUBLEPOST]Cable dips ve barfiksi mutlaka eklemek istiyorum programıma yazıcak arkadaşlae ona göre program yazarsa sevinirim. 4.bucuk ay oldu spora başlayalı 179 boy 70 kilodayom

Evet değiştirmeden önceli hocam ilgileniyordu şuan ki ilgilenmiyor.[DOUBLEPOST=1411570886][/DOUBLEPOST]Cable dips ve barfiksi mutlaka eklemek istiyorum programıma yazıcak arkadaşlae ona göre program yazarsa sevinirim. 4.bucuk ay oldu spora başlayalı 179 boy 70 kilodayom
Konunun dışına çıkıyoruz ama madem ilgileniyorlardı neden değiştirdin salonu nu?

İncline dumbell
İncline fly
Bench press
Dumbell fly
Pullover

İyi bu şekilde.

Cable crossover i kesinlikle eklemeliyim diyorum programa arkadaşlar dikkatli okursanız sevinirim ukalalık olarak algılamayın
Ekleyin o zaman.

İncline dumbell
İncline fly
Bench press
Dumbell fly
Cable crossover
Pullover
.. bu şekilde iyi olur sanırım.

Cable crossoveri eklemene gerek yok, 2 press 2 fly ve pullover, bu 5 hareket gayet verimli olacaktir. Sirta gelince:
Barfiks
Lat pull
Deadlift
Db row
Seated cable row yapabilirsin ben gayet iyi verim aliyorum bundan.

Çift bölge çalışıyorsan 6 hareket göğüse fazla gelir aslında tek bölge çalışınca da pek mantıklı değil ama illa cable ekleyeceksen fly lardan birini çıkarıp onun yerine yapmanı öneririm.

O zaman göğüs için
İncline dumbell
İncline press
Bench press
Cable cross
Pullover

Sırt
Barfiks
Deadlift
Barbell row
Lat machine row
One dumbell
Lat machine

Şeklinde yapıyorum

O zaman göğüs için
İncline dumbell
İncline press
Bench press
Cable cross
Pullover

Sırt
Barfiks
Deadlift
Barbell row
Lat machine row
One dumbell
Lat machine

Şeklinde yapıyorum
Inc press
Inc fly
Flat press
Crossover
Pullover

Barfiks
Lat machine
Deadlift
Db row
Seated lat
Hatta deadlifti son da yapabilirsin ama o ikili gruplari bolme.

O zaman digerlerinden tam verim alamiycaksin. Su fazla agirlik sevdasindan vazgecin :) isinize yarayani kaldirin

Katılıyorum. Bu kadar ağır girmene lüzum yok. Sırtta fazla hareket giriyorsun deadliftten sonra diğerlerine enerjin kalmaz. Sırtın belli bir seviyeye gelene kadar deadlifti son sıralara yakın bırakmanı öneririm.

Peki sıralamayı neye göre yapıyosun kardeşim öğrenebilirmiyim büyük kas guruplarından küçük kas guruplarına doğrumu
Guc gerektiren hareket olarak barfiksi ilk yapiyorum, tum sirtim uyariliyor. Latla o bolgeyi daha iyi hissediyorum. Deadlift yaparken kol biraz daha az yoruluyor ki rowlara guc kalsin. Goguste de yukaridan baslamak mantikli, ben omuz agrisi cekmemek icin duz basliyorum. Sana yazdiklarim olmasi gereken sira.

Back
Yukarı