Benim çalıştığım fullbodyde de 12 hareket vardı hemen hemen sürüyor çalışma saatiBen de fulbody (6 hareket) yapıyorum bu programı hakkıyla yapsam 2 saatten aşağı spor salonundan çıkamam. Hareketler fazla geldi kilo almak istiyorsan fullbodye devam et derim.
Yorumunuz için teşekkür ederimYeni başladıysan böyle bir programa gerek yok. Bu tarz karmaşık programlar anlamsız. Önce belli bir temel oluştur sonrasında duruma göre hareket edersin. Daha basit temel bir fullbody tavsiye ederim.
Misal
Squat (bar yada goblet) veya leg press
Deadlift (bar yada dumbell)
Bench press
Row (bar yada dumbell)
Shoulder press (bar yada dumbell)
Haftada 3 gün bunları en azından 3 ay yaptıktan sonra her bölgeye birer hareket daha eklersin. Sonrasında alt/üst yada push/pull/leg splitlere bakarsın vs.
Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen " sampiyon hoca " na gidip hocam bir takim kişiler yada arkadaşlar fullbodye devam etmemin buyume acısından daha iyi olcagini soylediler program onerdiler falan filan dediysen. Adam dogru olani bile sana yanlis der zaten kendi dedigini diretirSöyledikleriniz doğrultusunda hocayla bir konuşma içerisine girdim. Fullbody nin daha çok fit kalmaya yönelik olduğunu bu programın ise büyüme odaklı olduğunu söyledi. Hocada şampiyonluğu olan birisi böbürlenmek için söylemiyorum yanlış anlamayın. Bende fullbody taraftarıyım zaten birazda. İyici çorba oldu mevzu![]()