Wantedd
Üye
Buraya da sürekli konu acıyorum ama internettekiler cok yetersiz klasik. Salona gidiyordum ama oradaki antrenör hicbir sey bilmedigi icin kendi programımı oluşturdum o da cok ağır oldu neyse bir ay böyle gitti.Bir ay da internetten agirsaglamin programını buldum kadinlar icin o da cok hafif geldi.Faydalarını gördüm ama artık acemiligi atmak istedim.Artık bu kadar yeter dedim evde arttırılabilir dumbell setim ve pilates malzemelerim var evde devam edeceğim.Kendim program olusturayım tekrar diyorum ama forumda gezinirken farkettim itiş çekiş hareketleri falan varmış.Benim bunlar hakkinda fikrim yok simdi ricam şu:
Tüm vücut çalışıyorum haftada 3 gün
Egzersizlerime mutlaka hipthrustla başlıyorum.Göğüs antremanım sabittir.
Squat yapmak istemiyorum çünkü hem bacagim öne bombeli olmaya basladi hem de doğru formu koruyamıyorum.Bunun yerine swisball,ufak top,pilates cemberj veya lastikle her türlü hareketi yapabilirim.Üst vücudumu kaslandırmak istiyorum her türlü hareketi yapabilirim.
Mümkünse süpersetlerden olussun cünkü sınava da hazırlanıyorum vakit benim için çok önemli.
Yani toparlamak gerekirse bana süpersetlerden olusan omuz-sırt-kol-bacak egzersizleri lazım. İlginize tesekkür ederim simdiden
Tüm vücut çalışıyorum haftada 3 gün
Egzersizlerime mutlaka hipthrustla başlıyorum.Göğüs antremanım sabittir.
Squat yapmak istemiyorum çünkü hem bacagim öne bombeli olmaya basladi hem de doğru formu koruyamıyorum.Bunun yerine swisball,ufak top,pilates cemberj veya lastikle her türlü hareketi yapabilirim.Üst vücudumu kaslandırmak istiyorum her türlü hareketi yapabilirim.
Mümkünse süpersetlerden olussun cünkü sınava da hazırlanıyorum vakit benim için çok önemli.
Yani toparlamak gerekirse bana süpersetlerden olusan omuz-sırt-kol-bacak egzersizleri lazım. İlginize tesekkür ederim simdiden