Program Yapımı ve öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan w4z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

w4z

Üye
Arkadaşlar Ben yaklaşık 2 aydır VG Yapıyorum 1.78 boy 75 kiloyum ilk ay sadece fitness hareketleri ve makineler ile ( gögüs,sırt,omuz,ön arka kol ) çalıştım 1 er gün ara ile , 2. Ay protein kullanmaya başladım ve programda değişiklik oldu şu anda

1. Gün
üst gögüs
Gögüs
polaris
sırt (lat machine)
yüksek çekiş
ve ön kol

2.gün ise

Omuz
makine öne çekiş
yana açış
ve arka kol çalışıyorum

2 gün gidip 1 gün dinleniyorum şu ana kadar tüm makinalarda çok rahat 35- 40 kg da 4x10 yapabiliyorum sadece ön kolda hala çok zorlanıyorum 15 20 arasında gidip geliyorum bunun nedeni nedir hala çözemedim. Önerebileceğiniz başka hareketler var mı ve bu ön kol için ne yapmam lazım anlamış değilim.

Öncelikle 2. ay dan protein tozu kullanmana gerek yok istersen onu 2 ay sonrasına saklayabilirsin.

Programın baya bi eksik; bacak,karın ve biceps hareketlerini içermiyor.Ön kol için de istediğin hareketler egzersiz bölümünde resimli olarak anlatılıyor ordan bakabilirsin.

Kolay gelsin

Programı biraz böl 1. 2. hiç uyumlu değil.Mesela 2.gune bacak ekle birde hareketlerin tam isimlerini yazarsan yorumlarımız daha sağlıklı olucaktır

evet korkunç bir tabloyla daha karşı karşıyayız. ve hemen sorumu soruyorum:

programı antrenör mü verdi? salonda antrenör var mı?

Normalde 2. Günde Bacakda var ama ben bacak çalışmıyorum

1. Gün
üst gögüs
Gögüs
polaris
sırt (lat machine)
yüksek çekiş
ön kol
Bicep Machine var

2.gün ise

Omuz
makine öne çekiş
yana açış
Makine triceps (arka kol )

Ön Bacak
Leg press
arka bacak

bu 3'ü dışında hepsini yapıyorum ve yaptıklarımın hepsi makinede hiç bir şekilde dumbell kullanmıyorum

Back
Yukarı