Programda eksik bir şey var mı sizce ?

dumbell biceps curl eklenebilir mi sizce ? veya eksik olan bir şey var mı ? başka eklenebilecek bir şey varsa öneri alabilirim. bu programı kullananlar baya verim almış onu gördüm..

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-17-18-42-38-82.png
    Screenshot_2020-05-17-18-42-38-82.png
    235,9 KB · Görüntüleme: 235
  • Screenshot_2020-05-17-18-42-35-07.png
    Screenshot_2020-05-17-18-42-35-07.png
    257,3 KB · Görüntüleme: 227
Gördüğüm en anlamsız programlardan biri.
BP + Decline BP + Incline BP. Hepsi 5x12. :D Nasıl buluyorsunuz böyle adamları hiç anlamıyorum ki.[DOUBLEPOST=1589731721][/DOUBLEPOST]Edit: üstüne bi de izole tricels varmış. Dips de var üstüne. :D Kaslarını çalıştırmayı bilmeyenler için muazzam program. Düzgün çalışan adam sadece dipsle bile bitirir tricepsi. Bu kadar itişin bir manası yok zaten. Steroidli biri bile böyle bir idmanı tölere edemez muhtemelen kolay kolay.

Eksik olan bir şeymi dedin, hayatımda gördüğüm en saçma program. Bukadar setin nasıl altından kalkıcaksın. İlaçlıları bile yorar.
Göğüs triceps programına bak toplam 40 set ve 96 tekrar. Şaka gibi.

Biraz kendilerine zaman verseler , biraz tanısalar vücutlarını, kaç set , kaç kilo , kaç tekrar çıkarabilecklerini tahmin edebilecek seviyeye geldikleri an ortada sikinti kalmiyacak. Kendilerine göre güzel programlar yazabilecekler.

bu programı anca kaldırdığın kiloların yarısıyla falan çalışarak bitirebilirsin. Desen ki Split çalışıyorum amacım yağ yakımı, tüm bu hareketleri istasyon biçiminde düşük kilolarla yapacağım; derim tamam ama bu program olmaz..

Back
Yukarı