Programim hakkinda oneri lutfen.

serdar2

Üye
Bugun 3. ayima basliyorum ve tum vucutu calistiran programdan , bir sonraki programa gectim.

Programim soyle verildi:

sali,cumartesi:

Leg press, 1x 15 , 3x12
Thigh Adductor 3x12
Thigh Abductor 3x12
Leg Extension 3x12
Hyper-Extension 1x15 2x12(ellerde 2ser kilo agirlik
Bent-Knee Hip Raises 3x12
Crunch 3x12

Sonrada 20 dk intervall dusunuyorum.Acaba intervalli bacak calistigim gunler yapmayip off gune kaydirsam daha mi iyi olur?

Persembe,pazar:

Seated (Cable) Row 1x 15 2x12
Wide-Grip Lat Pulldown 3x12
Butterfly (Pec Deck) 1x15 2x 12
Machine Bench Press 3x12
Machine Preacher Curls 3x12
Hammer curls 3x12
Triceps machine 3x12 (videodaki ile ayni alet https://www.youtube.com/watch?v=Ea4D0nrWQQQ)
Triceps Pushdowns With Rope Attachment
3x12

bunun uzerine 25 dk intervall calismasi.

Bu programda degismesi gereken herhangi bir sey var mi sizce?Yanlis olan calisma prensibi veya herhangi baska bir sey?

bacak programının başına squat ekle ve leg extensiondan sonraya da leg curl ekle. quadricepslerini çalıştırıyosun hamstring için bir hareket koymamışsın. eğer hamstringlerin zayıf kalırsa sakatlanabilirsin.
interval çalışmanı bacak gününde yapma hatta sonraki gün de yapma. omuz için bir hareket göremiyorum diğer günde. military press ekle omuz için de. hatta hareket sayısı eşitliği bakımından lateral raise de ekle.

bacak programının başına squat ekle ve leg extensiondan sonraya da leg curl ekle. quadricepslerini çalıştırıyosun hamstring için bir hareket koymamışsın. eğer hamstringlerin zayıf kalırsa sakatlanabilirsin.
interval çalışmanı bacak gününde yapma hatta sonraki gün de yapma. omuz için bir hareket göremiyorum diğer günde. military press ekle omuz için de. hatta hareket sayısı eşitliği bakımından lateral raise de ekle.

eksik yazmisim programi. flood olmasin diye birinin mesaj yazmasini bekliyordum.Omuz icin lateral raise var.Ayrica bacak icinde Lying Leg Curl (Hamstring Curl) mevcut. kusura bakmayin program yanimda degildi hatirladigim kadari ile yazmistim smdi tekrar kontrol ettim bunlarda var programda.

Back
Yukarı