PROGRAMIMI DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aneckha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kardeşim program spora yeni başlayan herkese makineleri hareketleri tanısın diye verilen programlardan pek özenilmemiş ama çok acrmiysen zaten programla işin yok yazanları yap düzgün yapmayı öğren. Hareket şekillerini biliyorum diyosan forumda yeni başlayanlar bölümümde program mevcut

Battle fly nedir ya. Bilmiyorsanız yazmayın bari bu spor salonları kimlerin elinde yav :D

Yeni başlayanı idare eder bir program çöplük bir durum yok.Sadece karın egzersizlerini pek tavsiye etmem crunch,plank ve bu 2 hareketin türevlerini yapmak daha faydalı olur.

Gerçekten ne[DOUBLEPOST=1508010739][/DOUBLEPOST]
Onları bunun üstüne eklesen nasıl olur
Zaten benim söylediğim hareketlerin içinde de o bölgeleri çalıştırıyorsun.Yetersiz geldiği zaman ağırlıkla çalışabilirsin.Batte Fly diye birşey yok hareketin asıl adı ButterFly'dır

@SufferBuildsU nun dediği gibi, bu program bir tanıtım programı bir nevi. Eklemlerin isinsin diye verilmiş. Tabii daha guzel baslangic programlari var ama adam yazmış o kadar [emoji3] 1 ay iyice isin bu programla, hareketlerin tam formunu ogren, 2.ayda da sacma bir sey verirse ben yapacağım programini[emoji3]

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı