Progtam tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,

2015 Ocak ayında fitness salonuna başlayacağım.Bu sporu düzensiz olarak yaptım.Bir hafta yapıp iki hafta yatıp tekrar başladım hep.Şimdi salona başlayana kadar evde yapmaya karar verdim.

Boy: 182
Kilo: 58-60 (degisiyor)
Kol Normal: 26cm
Kol Sıkılıyken: 30cm
Bel: 69
Göğüs: 88
Omuz: 102

Ocak ayına kadar evde yapabileceğim bir program arıyorum.Protein olarak her gün en az 2 bardak süt içiyorum.Barfiks icin kapi bari var.5 ve 2 kg lik dambillar var.

Adam yanlışınla progtam yazmış dalga geçip insanların hevesini kırmak yerine yardımcı olsanız ne dalga geçer ne de dalga geçilirsiniz açık ve net.

Insanlar neden yazdigin seylere takiliyo cunku boyle konular son zamanlarda oldukca artti biraz arastirmak gezinmek lazim armut pis agzima dus hesabi olmaz, evde dumbell ile yapilabilcek program mevcut forumda kaldi ki ilk 1 2 3. Ay programlarida mevcut begenmedin mi kendin duzenle buraya yaz programini ozaman mutlaka ama mutlaka yardimci olunur ezbere beslenme antrenman programi istemek forum kurallarina aykiri.protein icin 2 bardak sut yetersiz kalir basarilar.

Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı