Merhabalar arkadaşlar, saçlarımda genetik dökülme yaşadığım için DHT baskılayıcı Finas kullanıyorum, DHT baskılamak kas gelişimini ne kadar olumsuz etkiler bazı yabancı forumlarda salonunda kullanan kişiler olduğunu ve en büyük kas kütlesini finas kullanan bir arkadaşında olduğunu söyleyen insanlar var,bazen de motivasyonu düşürür spor yapma isteğinizi azaltır diyenler olmuş,bir bilimsel araştırmada ise protein sentezi yapmayı yavaşlatır denmiş, ama ben birebir sizin tecrübelerinizi dinlemek istiyorum.
Hem DHT baskılayıp hem kas kütlesini arttırmak mümkün müdür, malum Finas yarılanma ömrü 6 saat 1 mg finas %67 serumdaki DHT'yi baskılıyor yani hepsini baskılamıyor yarılanma ömründen sonra DHT biraz daha artıyor geri yani gün içerisinde dalgalanmalar oluyor, kısacası özet geçiyorum hem Finas kullanıp hem aktif spor hayatı ve güzel gelişim gösteren var mıdır?
Esenlikler
Hem DHT baskılayıp hem kas kütlesini arttırmak mümkün müdür, malum Finas yarılanma ömrü 6 saat 1 mg finas %67 serumdaki DHT'yi baskılıyor yani hepsini baskılamıyor yarılanma ömründen sonra DHT biraz daha artıyor geri yani gün içerisinde dalgalanmalar oluyor, kısacası özet geçiyorum hem Finas kullanıp hem aktif spor hayatı ve güzel gelişim gösteren var mıdır?
Esenlikler