PROTEİN TOZU VE BCAA KULLANIMI

yaş 22 boy 192 kilo 85
30 kilo verdim hafiften sarkmalar mevcut toparlamak istiyorum ve hacim kazanmak.protein tozu olarak myprotein önerdiler mochalı tadı da iyiymiş yeniymiş sanırım,bcaa olarakta mhp iyi dediler fikrinizi alabilir miyim? teşekkürler

bcaa yı antrenman sırasında kullanmanı öneririm ve kesinlikle Xtend markasını al tadı ve kalitesi bakımından mükemmel bir ürün.

3 aydır xtend bcaa kullanmaktayım. Kullandığım en iyi bcaa diyebilirim tadı ve kalitesi mükemmel. 6 gram spor esnasında 6 gramda spordan sonra kullanıyorum ben bcaayı. Protein olarakta weiderın wheyini ve optimumun kazeinini kullanıyorum. Gece yatmadan önce kazein alıyorum spor sonrası ve sabah kalktığımda whey kullanıyorum

3 aydır xtend bcaa kullanmaktayım. Kullandığım en iyi bcaa diyebilirim tadı ve kalitesi mükemmel. 6 gram spor esnasında 6 gramda spordan sonra kullanıyorum ben bcaayı. Protein olarakta weiderın wheyini ve optimumun kazeinini kullanıyorum. Gece yatmadan önce kazein alıyorum spor sonrası ve sabah kalktığımda whey kullanıyorum
BCAA Vucutta ne gibi faydalar saglamakta ?

Bcaa vücutta bulunmayan amino asitler dır.
Losin izölesin ve valin bunlar özeldir bcaa o yüzden tavsiye ediliyor işlevleri çok uzun pm atarsanız uzun uzun cevaplarim
Yazdim mesaj.

Back
Yukarı