Protein İçerikli Hazır Gıda

ara öğün tabiki olur ama pahalıdır kendisi,ihtiyaç halinde camı kırınız tarzı kullanıcaksan ayrı tabi,gündelik yaşantıya sokmaya gerek yok bence

çalıştığım için ara öğünlerimi dışarda yeme yada hemen pişir evde ye tarzında yapamıyorum evde sabahtan pişirip işe geldikten sonra mesela sabah kahvaltısı ile öğle arasında yemeyi yada öğle ile antreman öncesi yemeyi istemiyorum soğuk oluo miğdem bulanıyo falan o yüzden sordum ara öğünlerde protein bar kullanılabilir mi diye? Kullanılabildiğini öğrenmek güzel oldu teşekkürler

Kaşarı kesmeyi o kadar gözünüzde büyütmüşsünüz ki sanki yemek yapıyorsunuz. Bi kaşarı kesip buzdolabı poşeti içine koymanız en fazla 30 sn sürer. Ayrıca light kaşar alırsanız içinde 10 g falan yağ var ki fındık badem ceviz gibi ürünlerde daha fazla yağ oluyor. Hem de fazla karbonhidrat az protein.

Yanınıza kaşar alırsanız paylaşmadan yiyebilirsiniz hyper_

ne demek istediğimi anlatamadımki dıyorumkı sokakta kaşarı alıp nasıl yesin hadi bir türlü yer onu buzdolabına koyması gerekıyor sokakta buzdolabı yokkı bozulur bide yağ konusunda ceviz fındık takı yag omega3 yagı dır faydalı yagdır onla kaşar yagını nasıl karşılastırdın :D

ne demek istediğimi anlatamadımki dıyorumkı sokakta kaşarı alıp nasıl yesin hadi bir türlü yer onu buzdolabına koyması gerekıyor sokakta buzdolabı yokkı bozulur bide yağ konusunda ceviz fındık takı yag omega3 yagı dır faydalı yagdır onla kaşar yagını nasıl karşılastırdın :D
Tabiki öyle zaten ama koca bir öğün için yetersiz. Evden buzdolabı poşeti içine koyup götürebilir :)

Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. Multipower protein barı denedim bu arada gerçekten çok doyurucu ve lezzetli üstelik fiyatı da çok pahalı değildi. Kaşar, ton balığı, lor peynir, hiç bulamadımmı da süt falan idare edeceğim artık bu tür durumlarda. :)

Back
Yukarı