Protein Ağırlıklı Diyet

multivitamin almıyorum zararı nedir ?
vucudumuzun aldığımız proteinden daha iyi faydalanabilmesi için.aşırı protein alımı durumunda kalsiyum atılır vucuttan.kalsiyum ihtiyacı içinde işe yarar multivitamin.çk protein böbreğe baskı yapabilir.bol su böbrekler için.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:26 ----------

ya ben anlamadım şimdi. bu kadar proteinli beslenmesine ramen nasıl kas kaybı olabilir insanda? atıyorum günlük aldığım kalori 1200 kalori (300 ünü de sporla versek 900 kalori kalır) ve toplam aldığım proteinim 200 gr diyelim. Hem kasların şişmesi için gerekli proteini almış oluyor hemde zayıflamak için az kalori almış olmuyormuyuz?
karbonhidrat alınmadığı için vucut enerji ihtiyacını karşılama amacıyla ,alınan proteinin bir kısmını enerji amacıyla kullanır.veya kasları yıkıma uğratarak glikoz elde etmeye çalışır.

su fazla icemiyorum ama zorlayıp icicem bugün multivitamin tablet aldım suya atıp eriyor suda sonra iciyorsun.Bugün yakınım ameliyat oldu onda kan görünce sanırım diyetinde etkisiyle 10 - 15 saniye kadar baygınlık gecirdim.bakalım ne olucak bırakmakta istemiyorum cok iyi kilo veriyorum..

bu diyeti 2 aydır uyguluyorum kesintisiz olarak belim devamlı inceliyor. buda yag yakımı oldugunu gosteriyor

ben bu diyetler hakkında bi ingilizce makale okumuştum sonuçta hepsinde kilo kaybı oluyor fakat bu tip diyetlerde cabuk kilo kaybı olması ilk haftalarda su atımı cok oluyor vücuttan

Back
Yukarı