Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 öğünde en fazla kaç gr protein alınmalıdır ? fazla alınınca yağ olarak depolanıyor filan diyorlar sizin görüşünüz nedir. Mesela Ben gr a takmam fazla 50-60 yüklediğim de oluyor bir öğünde 15-20 de
genelde kilonun iki katı diyorlar.yağlanma işine kimileri yapar diyo kimileri yapmaz diyor kime inanacağımı bende bilmiyom..şahsen kendim off gunlerde 50gr bitkisel 50 gr hayvansal 25gr kahvaltı 25gr protein tozu ile alıyorum.idman gunleri spor sonrası protein tozu içtiğim için 25 de öyle alıyorum.gunluk toplamda 150 altına düşmüyorum 200 de geçmiyorum.
Soyle bir noktaya dikkat cekeyim, maalesef makele linkini bulamiyorum, soyle bir bilimsel arastirma vardi, birkac grup profesyonel sporcu var, bunlar uzerinde 3-6 ay boyunca sistemli olarak alinan protein miktari ve kas gelisimi olcumu yapiliyor.
Cok net hatirliyorum vucut agirliginin 1.4u optimun deger, 1.7 oraninda alanlarda cok cok az daha fazla gelisme vardi..
Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.