Protein almak için yaptığınız en çılgın şey

Evetarkadaşalr bu spor için zor anlar yaşıyoruz protein saati ama çok sıkışık bi ana geliyor nasıl çılgınlıklar yaptınız :D
İlk örneği ben vereyim Arkadaşlarla gezmeye gittik tavuk yerim dedim avmde olmadı başka yere gittik ordanda yunuslara binecektik 3 saat filan gidecek markete girdim ton balığını aldım elimle yedim kimse görmeden 3-4 dk sürdü herhalde nereye gittin dediklerindede sizi arıyordum diyip konuyu kapattım :D

senin ki kadar cilgin degil ama ben eti kiymayi çiğ yedim

Çılgınlık diyince bungee jumping yaparken tavuk göğsu yemek yada paraşütle atlarken shake içmek gibi şeyler düşünmüştüm. Kusura bakmayın ama kenara çekilip ton balığı yemek bana çok çılgınca bi hareket gibi gelmedi :) .

Çılgınlık diyince bungee jumping yaparken tavuk göğsu yemek yada paraşütle atlarken shake içmek gibi şeyler düşünmüştüm. Kusura bakmayın ama kenara çekilip ton balığı yemek bana çok çılgınca bi hareket gibi gelmedi :) .
sen yanlış gelmişsin

Bence gayet güzel
Bungee jumping yaparken tavuk göğsü yemek??

sen yanlış gelmişsin

Bence gayet güzel
Bungee jumping yaparken tavuk göğsü yemek??

Her insanın çılgınlık katsayısı farklıdır. Sana çılgınca hatta extreme gelen birşey bana çok sıradan gelebilir. Psikolojik kavramlar bunlar..

Back
Yukarı