Protein deposu içecek hazırlamak istiyorum

bu forumdaki ilk konum çok heyecanlandım :D
neyse ben karışımın içine şunları koyucam başka neler katabilirim önerilerinizi bekliyorum
*1lt süt (yağsız)
*6-7 ceviz
*bir avuç fındık
*1 tane muz
*....
protein tozu kullanmıyorum ne koyabilirim ek olarak
sıvıyı blender ile çırpıcam ve 0.5 lt şişelerde tüketicem (antrenmandan sonra)
tavsiyeleri bekliyorum

bende yarın lıtre sut 10 fındık 10 badem 5 cevız yarım muz 5 6 ufak cılek yarım kıvı 1 tatlı kasıgı bal 15 tane felan antepfıstıgı ıcı atıp mıkserde cekıp ıcıyordum . ama zevk ıcın :O

beyler karışıma muz+süt+ceviz+badem+muz koydum tadı iğrenç oldu ve ağırdı tavsiye etmiyorum zorlukla bitirdim başka tarif verebilecek varmı :D

bende yarın lıtre sut 10 fındık 10 badem 5 cevız yarım muz 5 6 ufak cılek yarım kıvı 1 tatlı kasıgı bal 15 tane felan antepfıstıgı ıcı atıp mıkserde cekıp ıcıyordum . ama zevk ıcın :O

iyiymiş :D Azcıkta karpuz dılımı koy ıyı gelır . :D

Protein tozu olmadan tüketebileceğin pek bir protein deposu içecek yok malesef. E fındık ceviz tadıda kötü diyorsun. Yapabileceğin pek bir şey yok tavuk yemekten başka. iyi forumlar.

Çok yağlı olur bu içecek.

gidiyosun lor peyniri alıyorsun tavsiyem yörsan. miksere 100 gram atıyorsun kafadan 19 gram protein içine muz 100 gram yulaf azmesi atıyosun yulaftada 12 gram protein etimi 31 gram:) sonra afietle içiyosun kolay gelsin. edit: he suyu unuttuk suda ekle tabikide :)

Son düzenleme:
gidiyosun lor peyniri alıyorsun tavsiyem yörsan. miksere 100 gram atıyorsun kafadan 19 gram protein içine muz 100 gram yulaf azmesi atıyosun yulaftada 12 gram protein etimi 31 gram:) sonra afietle içiyosun kolay gelsin. edit: he suyu unuttuk suda ekle tabikide :)

Antrenman sonrası için uygun olur mu bu verdiğiniz karışım ? Bir de, su yerine süt koysak nasıl olur ? Süt protein emilimini yavaşlattığından dolayı antrenman sonarsı değil de öncesi yada başka bir öğünde yapsak olur mu? Tat açısından.

Antrenman sonrası için uygun olur mu bu verdiğiniz karışım ? Bir de, su yerine süt koysak nasıl olur ? Süt protein emilimini yavaşlattığından dolayı antrenman sonarsı değil de öncesi yada başka bir öğünde yapsak olur mu? Tat açısından.

öyle bi uygun olur ki hemde o biçim:) tatlansın diye çikolata veya çilek felanda atabilrsin. evet süt iyi olmaz antreman sonrası su iyidir:)

Suyla içilmez bu :(

Bu yapacagın karışım suyle hayatta içilmez hatta süt bile kesmez onu protein tozu daha ucuza gelir

+ yağ oranını ayarlayamazsında sakata gelme karıştırıp dene yoksa içemezsin yazdıklarını bir okudumda baya bir sıkıntı :)

Eğer sen bu şeyleri karıştırıp içersen miden davul gibi şişer süt + cevir + fındık dan bahsediyorsun hepside yeteri kadar doyurucu ve yeterince ağır yiyecekler onun yerine meyve suyu ile cevizi ezip karıştırıp içebilirsin yeterince enerji almış olursun meyve suyu sayesinde insülin seviyende yeterince yüksek olmuş oılur

annem cok yapardı bana ve kendine ): 1 muz 1 tatlı kasıgı bal yalnız gercek bal olacak ve yagsız süt blendırda karıstırıp iciriyordu baska birsey koymuyordu hic bu sekilde bile tadı agır oluyordu

protein depolanmadigi icin protein deposuna gerek yok ihtiyacin kadar al,
vucut kilosuna gore ihtiyacin olan gramin hesabi forumda olmasi lazim

Back
Yukarı