Protein deposu içecek hazırlamak istiyorum

antrenmandan sonra sütle tüketilmemelidir.Kana geç karışır.Suyla tüketmelik bir karışım yap.

antreman sonrası değil ama benim bulduğum besin ; 50 gr arı mama 250mL sütle pişirilmiş içinede 75 gram yulaf ezmesi

bu forumdaki ilk konum çok heyecanlandım :D
neyse ben karışımın içine şunları koyucam başka neler katabilirim önerilerinizi bekliyorum
*1lt süt (yağsız)
*6-7 ceviz
*bir avuç fındık
*1 tane muz
*....
protein tozu kullanmıyorum ne koyabilirim ek olarak
sıvıyı blender ile çırpıcam ve 0.5 lt şişelerde tüketicem (antrenmandan sonra)
tavsiyeleri bekliyorum
Bilmiyorum Kilo durumun ne Alemde Ama Oranlar Şöyle oluyor o zaman
Ceviz: 68 g Yağ 15 g Protein
Fındık : 61 g Yağ 15 g Protein
30 G Protein için 129 G Yağ Alıcaksın .weightlifter

Protein tozu içmek istemiyosan böyle bişey yapman çok saçma o cevizde fındıkta proteinden çok yağ var ayrıca arkadaşta belirtmiş 30 g pro için 129 g yağ alıcaksın saçmalamışsın resmen

protein tozu kullanmak istemiyorum

protein tozu kullanmak istemiyorsan, lor peyniri tüket. piyasada düşük yağ oranlı lor peynirleri mevcut.

hammaddeler'de yumurta akı tozu alabilirsin. tamamen doğal ve güvenlidir. ben sütün içine 30 g ilave ediyorum. bir tane muz ve biraz bal. mikserden geçiriyorum. tadı süper oluyor. tam bir protein bombası ve de güvenli.

hammadeal'dan saf protein tozu (WPC80) alabilirsin. tamamen doğal peyniraltı suyundan püskürtme yöntemiyle kurutularak üretiliyor ve işlenmemiş. tamamen doğal. 5 kg'ı 290TL civarıydı. ama tat olarak içimi zordur.

protein tozu kullanmak istemiyorsan, lor peyniri tüket. piyasada düşük yağ oranlı lor peynirleri mevcut.

hammaddeler'de yumurta akı tozu alabilirsin. tamamen doğal ve güvenlidir. ben sütün içine 30 g ilave ediyorum. bir tane muz ve biraz bal. mikserden geçiriyorum. tadı süper oluyor. tam bir protein bombası ve de güvenli.

hammadeal'dan saf protein tozu (WPC80) alabilirsin. tamamen doğal peyniraltı suyundan püskürtme yöntemiyle kurutularak üretiliyor ve işlenmemiş. tamamen doğal. 5 kg'ı 290TL civarıydı. ama tat olarak içimi zordur.
güvenilir olduğundan ne kadar eminsiniz? ve nasıl eminsiniz?

Back
Yukarı