protein ihtiyacı ve besin. (bi bakarsanız sevinirim)

torlak

Üye
merhaba arkadaşlar inşallah iyisinizdir. Protein ihtiyacımı süt, yumurta, et, kuruyemiş gibi besinlerden alıyorum ortalama 25,35 gr protein geliyordur sanırsam böyle devam etmem sağlıklı mı acaba ? veya kas gelişimim için iyi bir yol mu ? öğlen antrenmandan önce düzenli bir şekilde alıyorum.

Ha anladm. Protein tozu kullanmana gerek yok zaten gunluk proteinini alabiliyorsan dogal olarak. Idmandan once 25 30 gr civari protein aldiysan bu yeterlidir ben 60 gr aliyorum 80 aliyorum farketmex o gunluk toplama bakmak önemli

Dostum gunluk 50 60 gr mi protein aliyorsjn ? Normal insanlar zaten 50 60 gr aliyor spor yapan birisi icin cok az. Gunluk kilon basina 1.5 ile 2 gr arasi hayvansal protein almani öneririm bu aralikta deneyerek bak sana en uygun olani bul genelde 2 gr alinir. Gunluk 50 gr proteinle kas yapamazsin olanı ea yakarsin

kafadan söyledim kardeşim 80 olsa bile az. kilom zaten hep aynı 55 civarı geziniyor. Kasın gelişmesini gözlemledim 1,2 ay içince gelişmeler oldu keşke daha fazla alsaydım protein. kiloma göre 100,110 arası almaya özen göstereceğim teşekkürler bu arada :)[DOUBLEPOST=1440696629][/DOUBLEPOST]siteden protein shake buldum 42 gram protein veriyor. Muz, kakao, lor peyniri karıştırıyorsun güzele benziyor. 80 proteine + 42 gram protein iyi olacak. :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı