Protein-Karb Tozları hakkında iyi bilgisi olanlar Yardımcı Olabilir mi ? :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba :) Benim Yaş 15 Yaklaşık 3,5 aydır bu sporu yapıyorum Yemek yeme alışkanlığım çok fazla düzeldi ve budan dolayı gözle görülür verimler aldım. Boy 170 Kilo 52 Kilom az oldugu için bi toz almıstım fakat yarım kaldı. Suan ki düşüncemi size söyleyecegim yorumlarınızı bekliyorum. Bende Yarım Kalan Optimum Serious Mass [Gainer] Var. 1-2 Ay sonrasında Optimum Nutrion Gold Standart Whey [ProteinTozu] Almayı düşünüyorum. Öncelikle Tozlar hakkında düşüncelerinzi söyleyebilirsiniz. Şöyle kullanmayı planlıyorum ; Gaineri Sabah kahvaltıdan sonra Yarım ölcek / Ant önce Yarım ölcek olarak .... Protein Tozunu ise Antremandan hemen sonra 1 ölcek olarak [34gr] - [24gr Protein] kullanmayı planlıyorum. Doğru bir planlama mı sizce ? Bütün yorumlara açıgım tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler :) :)

Vücut resimlerime göz atabilirsiniz..:)

3.jpg 4.jpg 11.jpg

Ürünler piyasada kabul görmüş ve kaliteli ürünler.
Spor öncesi gainer kullanma dolu mide ile antremana girmeyin.
Beslenme alışkanlığının düzene girdiğinden bahsetmişsin zaten bu olduktan sonra gainera ihtiyacın yok demektir.Sabahları kullan elindeki ürünü bitir yola protein tozu ile devam etmenizi tavsiye ederim.

Beslenme alışkanlığının düzene girdiğinden bahsetmişsin zaten bu olduktan sonra gainera ihtiyacın yok demektir.Sabahları kullan elindeki ürünü bitir yola protein tozu ile devam etmenizi tavsiye ederim.
T

Onerileriniz icin tesekkur ederim peki ben zayifim fakat protein tozuyla devam etsem zayif olmama ragmen verim alabilir miyim ? Tesekkurler .

Beslenme alışkanlığını devam ettirdiğiniz ,öğünlerde güçlü beslendiğiniz(yüksek karbon hidrat+protein örnek :Tavuk +pilav veya Makarna Ton balığı yada Yumurta + bol peynir)sürece gainera ihtiyacınız yok.Sorunuza net cevap evet protein tozu kullanarak verim alabilirsiniz .Bu beslenme şekli + gainer daha kısa sürede gelişim sağlıyacaktır fakat doğal beslenmenin yerini hiç bir ürün tutamaz .
Sonuç olarak tavsiyem gainerı listenizden çıkarmanız yönündedir.

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
Protein Tozu Önerileri | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Karbonhidrat Takviyesinde (weight gainer) Hangi Urün? | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Optimum Whey 100% Whey Gold Standart | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Optimum Nutrition Serious Mass | Sayfa 37 | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı